HORROR...!! (1) Wczoraj z dziewczyną mieliśmy wątpliwą przyjemność korzystać z uslug tego... PD Ulubiona chińska w 3mieście (1) Zdecydowanie ulubiona knajpa chińska w 3mieście - parę rzeczy do poprawki np.... marecki Serdecznie polecam. (1) Z wschodnich kuchni najlepsza w jakiej jadłem, a uwielbiam wschodnią kuchnie.... TomPiw
Ewa - opinia (1) Jedzenie bardzo smaczne .Ceny dość umiarkowane.Obsługa mało entuzjastycznie... Ewa Jedzenie smaczne, tanie i obsluga beznadziejna!!! (1) Gratuluje kucharzowi, jedzenie jest pyszne. W porownaniu z innymi... Kl. Polecam (1) świetna restauracja jedzenie świetne ceny bardzo średnie. tylko obsluga i... Jasiu smacznie (1) Byłam no obiedzie w tej restauracji ze znajomymi dostaliśmy kilka dań i kżdy... Magda Rafał - opinia (1) Bardzo przyjemna restauracyjka. Może bardziej w klimacie Gdańskim niż... Rafał KOSZMAR KOSZMAR KOSZMAR (1) Bardzo droga, za 2 dania zapłaciłem 100zł - w cenę dania nawet nie jest... DAR jr - opinia (1) bardzo mila obsługa . Szczególnie dwie panie kelnerki jedzenie smaczne... jr co sie dzieje!!! (1) czy tam kucharz sie zmienil czy co?!!! juz stracilem ochote tam przychodzic.... karol Jedzonko pyszne (1) Polecam, restauracja bardzo fajna, jedzonko przepyszne. Polecam Kas Anka - opinia (1) Bardzo fajna restauracja. Jedzonko bardzo pyszne, ceny przystępne. Polecam Anka KOSZMAR (1) ta restauracja bardzo się popsuła od czasu kiedy bylam tam pierwszy raz.... kasia Niewykwalifikowana obsługa (1) Dotychczas bardzo lubiłam ten lokal, niestety uległo to zmianie. Niedawno... Magdalena Rewelacja (1) Byłam ostatnio po raz pierwszy w tej restauracji i jestem zachwycona.... Natalia aliena - opinia (1) jedzinko super, warto sie tam wybrać nawet na romantyczną kolacje polecam aliena