zdjęcia cyfrowe

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyny, gdzie można wywołać dobrej jakości i za rozsądną cenę zdjęcia z cyfrówki. Mam tego sporo, bo i ze ślubu i z podróży itd. a kaski wcale nie za dużo;(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zdjęcia cyfrowe

Ja polecam wp foto (wejdź na www.wp.pl i tam znajdź tą usługę). Wgrywasz zdjęcia (ładujesz:) ) do folderu na wp, wybierasz format i wszystkie detale, płacisz przelewem (pewnie można inaczej) a potem dostajesz zdjęcia pocztą. Ja jestem bardzo zadowolona z takiego rozwiązania :)

dzięki za podpowiedź :) a tak normalnie, bo musze jeszcze znaleźć kogoś, kto mi je obrobi, bo ja to jestem antytalent do takich spraw :(

Poczekaj az w Media Markt bedzie promocja. Mywywolalismy nasze za 33 grosze (10/15 cm) i na jakosc nie narzekamy.

oooo to super! W takim razie będę czekać :)

W laboratoriach Kodaka jest teraz promocja - jeśli wywołujesz 80 zdjęć i więcej, płacisz 50%.

polecam www.superfoto.pl

Ja wywołuje w Fotojoker (Gdańsk King Cross, lub Gdynia Tesco)

efoto lub superfoto, na internecie oczywiście

Ja też wywoływałam zdjęcia tak jak DS w FotoFotojoker i jestem bardzo zadowolona. Zapłaciłam 39 gr (rozmiar 10/15). Jednak oni nie obrabiają zdjęć - wczesniej musiałabyś to zrobić sama.

Gdyby cos tzreba było pomóc to ja na obróbce zdjęć się dość dobrze znam :)
I polecam również do wywołania Media Markt

w zadnym labie obrabiac Ci nie beda... skoryguja balans bieli i jasnosc (nie zawsze sensownie), a jak ktos Ci je zechce obrobic to tanio nie bedzie- to to sporo czasu zajmuje. Jezeli zalezy Ci jako takiej jakosci - to nie sluchaj zadnych rad typu ja robie w Media Markt, albo FotoJocker i jestem zadowolona -bo to niemozliwe oba te zrodla partacza okrotnie -to jest masowka i efekty sa fatalne- naprawde szkoda wyrzucic pieniadze. Jezeli nie chcesz wydac duzo pieniedzy, a chcesz miec znosna jakosc (to pojecie wzgledne, bo przeciez mnostwo ludzi jest zadowolonych z MM czy FJ :))) to wybierz sie do ktoregos labu Kodaka co ma wlasnie ta promocje (duuuuze znizki przy duzych ilosciach) - sprawdzony lab to ten we Wrzeszczu w Manhatanie - za 13x18 -75gr powyzej 150 zdjec bodajrze -jakosc calkiem dobra

Polecam lab w Empiku na Swietojanskiej w Gdyni. Nie polecam labu w Batorym i superfoto w internecie.

A ja sądziłam że to chodzi o dodatkowe efekty które można bez problemu zrobić na zdęciach cefrowych a nie rozjaśnienie czy przyciemnienie, np. Sepię i elementy koloru (tylko bukiet) , parę na tle bukietu, zmianę tła itd. itp. ...........

również polecam ci foto wp, obróbkę sobie daruj, poprostu wybierz najlepsze
jak już bardzo chcesz to w foto wp można jakies drobne rzeczy też poprawić

aha i wybież błyszczący papier
pozdrawiam

Cześć, myślę że może miałbym dla ciebie inne rozwiazanie związane z ogromną ilością zdjęć cyfrowych. Sam zastosowałem takie rozwiązanie w przypadku zdjęć z wesela, których to nie brakowało mi poniewaz uzyskałem sporą ich ilość po przekazaniu mi ich od innych osób, które oprócz fotografa robiły nam zdjęcia. Mam na myśli zrobienie filmu ze zdjęć z oprawą muzyczną wstawkami tekstowymi oraz efektami specjalnymi. Film taki pozwala w pewnym skrócie pokazać rodzinie oraz znajomym pokaz zdjęć bez ich wywoływania a efekt będzie równie dobry. Zdjęcia układa sie w kolejności która odpowiadała kolejnym wydarzeniom na weselu oraz (w twoim przypadku) podróży poślubnej. Zdjęcia możesz wywołać tylko te które chciała być mieć "zawsze pod ręką" lub w jednym albumie. Ja uważam że każde zdjęcie oddaje chwile dlaczego by rezygnować z nich z powodu mniejszej ilość finansów. Jak wiemy wywołanie zdjęć to nie wszystko ponieważ trzeba jeszcze kupić album i itp. Film możesz zawsze przesłać do rodziny która ma odtwarzacz DVD lub komputer (format filmu zależy od ciebie). Zawsze znajdzie sie rodzina lub przyjaciele do których szybko nie zawitasz a możesz im przesłać taki film "tylko dla nich" za tkz. grosze. Sami wiemy ile kosztuje czysta płyta CD-R lub DVD. W przypadku gdybyś była zainteresowana taką opcja prosze o kontakt na maila. Pozdrawiam

Dziękuję za wszystkie rady, dawno tu nie zaglądałam, bo pisanie pracy, obrona itp, a poza tym to już po ślubie;) Narazie mieszkamy w Irlandii, więc nie mogę skorzystać z oferty zdob, ale jak tylko wrócimy, to na pewno się odezwę, bo propozycja rzeczywiście ciekawa. Pozdrawiam wszystkie panny młode i młode mężatki. Życzę dużo szczęścia!:)