ozdobne wstążki :)

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Hejka! :D czy któraś z Was może wie, gdzie można znaleźć większy wybór ozdobnych wstążek? Będę tego trochę potrzebowała na zaproszenia, no i właśnie się zastanawiam, czy gdzieś oprócz kwiaciarni można coś takiego znaleźć?? pozdrowienia dla sierpniówek i nie tylko ;D

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ozdobne wstążki :)

Ja też bede potrzebowała dużo wstążek. Znalazłam hurtownię pasmanteryją, ale jeszcze tam nie byłam, nie wiem jaki tam jest wybór.
To ich stronka:
http://www.landpas.pl/

dziewczyny a moze znacie jakieś miejsce w Gdyni?? Ja potrzeuje białą ze złota lamówką średneij wielkości i zeby nei byla sztywna...

w hurtowniach na Przymorzu zarazza winklem od Realu w strone stacji Shell są takie baraki. Tam sama widziałam ku zaskoczeniu - bo też potrzebuje do zaproszeń w jednym ze stoisk. Niestety nie pamietam dokładnie w którym miejscu ale wiem że koszt takiej rolki może ok 5-10 m kosztowal ok 2 zł ale moge sie mylić. Sprawdze to w najblizszym czasie i dam zanc :)
pozdrówka

super! będę wdzięczna :D

nacia, a wiesz może do której hurtownia jest czynna??

te hurtownie sa czynne do 16 przynajmniej z tego co wiem dawno tam neio bylam moze sie zmienilo

Podzielcie sie efektami poszukiwań. Wiecie gdzie można kupic inne ozdoby, ktore by sie nadawaly do zaproszen: liscie, piórka itp?

Polecam allegro :)

http://www.allegro.pl/search.php?string=zaproszenia&p=0

albo tu:

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2648786

Dziekuje :)

Hurtownia pasmateryjna Jola. Wstążeczek, kwiatuszków małych i dużych wybór przeogromny! Jak tam weszłam to wyszłam dop[iero po godzinie, tak trudno mi sie było zdecydowąć. Ceny ...1/3 sklepowych. Obsługa niestety niezbyt miła, ale naszczeście hurtownai ma postać marketu samoobsługowego wieć można olać panie.
Adresu dokładnie nie podam... bo już dokąłdnei nie pamiętam, ale sama znalazłam adres przez net lub ksiazkę telefoniczną więć Wy tez dacie radę ;).
Pamietam że było na jakieś bocznej od Elbląskiej, jakoś tak tuż za Motławą się skręcało... coś mi świta ze była to ulica Załogowa...ale moze mi sie źle wydawać

Dzieki
Adres do hurtowni Jola
Pruszcz Gdanski, ul. Chopina 8
Filia: Gdansk, ul. Sienna Grobla 7

http://www.pasmanteria-jola.pl

słuchajcie, a w kwiaciarniach sprzedają same wstążki? przecież tam tego jest przeważnie całkiem sporo..

Na giełdzie kwiatowej będzie najtaniej - sa tez na allegro listki ale bardzo drogie - 200-300% drożej

Dori, a w hurtowni kwiatowej też są takie różne wstążeczki??

Na 100% są

w landpasie jest bardzo duzy wybor, sama tam robie zakupy od czasu do czasu i polecam, nie ma tam sprzedazy detalicznej, jak to w hurtowni, ale jak poprosisz to nie powinno byc problemu

image