zespół "CONTRA"

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Cześć wszystkim forumowiczom ;-) dostałam namiary na zesłpół "CONTRA" dwóch panów z Wejherowa.. Słuchałam ich demo na necie całkiem fajnie ale dopiero w przyszłym tygodniu sie z nimi spotkam i zobacze na żywo owych panów. Jesli jest ktos mi w stanie sprzedac jakies info dotyczące panów grajków to bym była bardzo wdzieczna :-) Wiecie dobra orkiestra to 80% udanego wesela ;-) . Dzieki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: zespół "CONTRA"

Ja też szukam zespołu, czy oni mają stronę www ? Ja znalazłam w google tylko taki wpis, no to nie jest pocieszające

Zespół Contra to cieniasy z Wejherowa
Na weselu nie zagralni nawet kiedy ranne...

robus02
czas wpisu: 2005-12-18 12:04:23
adres wpisu: wejherowo-tpnet-2.who.vectranet.pl
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jusi to Ty :)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

No kurcze oczywiście,ze to ja:-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

www.contra-zespol.prv.pl p. Dariusz Pórkowski tel 609665661
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

;)

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chyba mało , kto zna ten zespół :(

popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

zespół CONTRA będzie na naszym weselu, ale to dopiero w październiku. Słuchaliśmy ich demo, trochę więcej niż mają na stronie internetowej, a także oglądaliśmy płytę z wesela na którym grali i bardzo nam sie podobało. Ten zespół polecił nam fotograf i kamerzysta i rzeczywiście w porównaniu do tych zespółów, których słuchaliśmy wcześniej najbardziej nam odpowiadał (oczywiście każdy ma swój gust). Widzieliśmy się z tym Panem dwukrotnie i sprawia bardzo dobre wrażenie. A z tego co wiem to podobno wogóle nie piją, bo oboje przyjeżdżają samochodami, zresztą potwierdziła to kamerzystka. Grają do 5 ale jeżeli goście się bawią to nawet dłużej.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Oni na demo w necie nie mają żadnych zagranicznych, to znaczy że nie mają żadnych w repertuarze ? evak, możesz coś na ten temat powiedzieć, ja szukam zespołu który zagra i polskie i zagraniczne i rock i disco polo i biesiadę, no różne, dla każdego coś :) a Contra ogranicza się do jednego stylu
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

szczerze powiedziawszy to tego nie wiem. Ale całkiem to możliwe, na tych dodatkowych płytach, które od nich dostałam też nie było żadnych. Mi akurat na tym szczególnie nie zależy, ale jak jest naprawdę to chyba trzeba zapytać zespołu.

popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

porod w słynnym szpitalu w wejherowie ---byl najwieksza pomyłką!! (214 odpowiedzi)

Moja ciaza przebiegala bez komplikacji, mialam urodzic dziewczynke,cieszylam sie ogromnie!!!...

Gdzie kupic okna PCV w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Musze wymienic okna mozecie polecic jakas sprawdzona firme.

przedszkole mapeciaki (16 odpowiedzi)

prosze o opinie o tym przedszkolu