zespół DREAM

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam czy ktoś miał na swoim weselu zespół Dream z Gdyni? Czy ktoś był na weselu jako gość gdzie grał zespół Dream?Bardzo proszę o opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: zespół DREAM

bardzo proszę o opinie, co sądzicie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

jeśli chodzi o ten zespół DREAM zwiazany z zespołem Allabama to polecam:)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 12

JA MIAŁAM-ABSOLUTNIE ODRADZAM!!!! DUŻE PRZERWY, SMUTNY REPERTUAR I DUŻO KASY-NIE WARTO!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 6

Pomimo, że współpraca z menadżerem bardzo udana, jednakże zespołu Dream już bym na wesele nie wzięła! Ustalenia swoją drogą, a prowadzenie, zabawianie (a raczej jego brak) swoją drogą.
Głos, wokalnie, instrumentalnie rewelacja, ale repertuar i prowadzenie - nie jestem zadowolona!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 8

wszystkich którzy skorzystali z oferty centrum zespołów zapraszam do lektury na nizej podadne linki

http://forum.trojmiasto.pl/Zespol-Allabama-a-zespol-Dream-z-Gdyni-t315439,1,170.html

http://forum.trojmiasto.pl/zespol-dream-z-gdyni-t70913,1,11.html
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Zastanawiam sie nad wyborem zespołu Dream .. czy prowadzone przez nich wesle jest naprawde tak złe?? Prosze o opinie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Zdecydowanie polecam Dream, Dzięki zespołowi nasze wesele było wyjątkowo udane! Prowadzą je profesjonalnie i z klasą. Wokale świetne, różnorodny repertuar. Gdybym miała kolejne wesele z pewnością ponownie wybrałabym ten zespół! :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10

mieliśmy na swoim weselu zespół Dream w czerwcu 2010r. Cudowne wesele, super muzyka, prowadzenie wesela na wysokim poziomie. Cena dość wysoka ale było warto! Goście byli zachwyceni! :-)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Czy ktos mogłby udzielić konkretów o zespole Dream z Gdyni?? tzn czy zabawiaja gosci , jaka muzykę graja ?? Zaczynam powoli planowac wesele i zastanawiam sie nad nimi....Gorąco proszę o opinie ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Szczerze polecam Zespół Dream! Pełny profesjonalizm, byliśmy w szoku że tak świetnie śpiewają na żywo, Pani Emilia jest niesamowita! Świetny kontakt z gośćmi od samego początku, przeróżny repertuar, dostosowany do bawiących się ludzi. Cieszę się, że dokonaliśmy z Żoną tak świetnego wyboru. :))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1