czy Ktos z Was slyszal, badz byl na weselu (badz jakiejs innej uroczystosci) gdzie oprawe muzyczna prowadzil ten wlasnie zespol?? co o nich sadzicie???
dziekuje za wszelkie info
00
Re: zespol HAKER???
Modern_Lady
(20 lat temu)
czesc,
jesli chodzi o ten zespół to zastanawialiśmy się nad nim. Atrakcyjni cenowo (1200zł) ale po przesłuchaniu zrezygnowaliśmy. Jak dla nas troszkę amatorszczyzna. Płytka tzw reklamowa, która nam dali do obejrzenia, raczej nie zachęca. :( w chwili obecnej rozmawiamy z p. Marianem Wryczą z zespołu Musica- 2x droższy,ale zawodowy muzyk z profesjonalnym podejściem. Oczywiście według naszej opini.....pozdarwiam
01
~Kelnerka
(20 lat temu)
Nie znam tego Pana Wrycza, choć słyszałam o nim, ale nie o to w sumie chodzi, powiem szczerze, że wielokrotnie byłam świadkiem jak potrafią zarżnąć wesele "zawodowi muzycy". Dlatego jak mi ktoś powie że woli zapłacić dwa razy tyle profesjonaliście, to już mi go żal.
00
~kasiaaaaaaa
(20 lat temu)
Ja polecam zespół HAKER grali na sylwestra w hotelu w ktorym byłam 3 młodych chłopaków i grają wszystko co chcesz - bardzo szeroki repertuar.
Oprocz tego grali na kilku innych imprezach i znowu na sylwestra w hotelu w ktorym pracuje bo sie tak gosciom podobało.
polecam gorąco
00
~Kropka
(20 lat temu)
uuufffff :)
mam ich oferte "po zanjomosci" i juz umowa podpisana, wesele 10 czerwca :) wiec sie ciesze z takiej opinii
pozdrawiam :)
00
justyś
(20 lat temu)
z tego co wiem, gra w tym zespole mój kolega, wg mnie gra ok