zespół LOTOS.....czy ktoś słyszał?

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Ostatnio moja rodzinka bawiła się na imprezie gdzie grał zespół LOTOS, byli pod ogromnymm wrażeniem nie tylko repartuaru i głosu wokalistów ale takze a moze i przede wszystkim umiejętnością porwania do zabawy dlatego zastanawiam sie nad tym zespołem, czy może ktoś coś o nich słyszał lub ma namiary na nich. Wiem tylko tyle, że są z okolic Kartuz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zespół LOTOS.....czy ktoś słyszał?

no dziewczyny pomóżcie koleżance forumce :-))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zapytaj "tczewianki". Ona kiedys polecala ich na forum :-)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

typowy weselny zespół przy czym dla mnie słowo typowy od razu taki wyklucza

Kurcze, nie wiedziałam, ze wybór zespołu to będzie taki wileki problem. Jest ich w sumie duzo, ale jak tak czytam w poprzednich wątkach to co do kazdego zespołu opinie są podzielone - jednym podoba sie bardzo inni z kolei mówią ze totalna kicha a wiadomo, że nie da się przesłychać płyt wszystkich zespołow. Poza tym słyszałam ze te ich pokazowe płyty są elektronicznie "upiększane" więc to tez nie wiarygodne a jeżdzenie na imprezy gdzie grają to już w ogóle wyluczone(wiadomo praca, studia pochłania cały czas). Czym więc dziewczyny sugierowałyście się przy wyborze zespołu?

Ja oparłam swój wybór na opiniach innych, nie tylko z forum. Wytypowalam kilka zespolow i poumawialam sie na rozmowy. Niestety (a moze na szczescie) po pierwszej rozmowie mialam juz zespol umowiony.
To Apus :-)
Złych opini nie slyszalam o tym zespole. Cena marzenie. Terminy zresztą też... Ciężko jest, tyle powiem :-)

może ktoś jeszcze coś słyszał o tym zespole?

hej.
tak ja słyszałam.
Zespół jest cudowny.! mówię to szczerze od serca.;]
ponieważ byłam już na dwóch weselach na których grał LOTOS.
Zespół składa się z 3 osób.Dwóch mężczyzn i Kobiety.
Potrafią grać cały dzień! Całą noc ! i jeszcze Cały dzień !
Na prawdę.! W tym jeszcze wymyślają bardzo ciekawe i oryginalne konkursy.:) Polecam ich. Jeśli ktoś miałby pytania dotyczące zespołu niech pisze na gg : 10121760
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Znam dwa zespoły o nazwie LOTOS.Jeden z Kartuz drugi z Tczewa.
Ten z Kartuz bardzo często spotykam na weselach.Wesele z nimi to murowany tłum na parkecie i zabawa do samego rana.Z Lotosem z Tczewa bylem 2 razy też fajnie ale osobiście wole ten z Kartuz.

namiar do Lotosu z Kartuz jak by ktos chcial to: 694-533-123
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moim zdaniem bardzo dobry zespół ! Byłam na weselu którym grali ! Polecam !!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

LOTOS ... oni są świetni. Są z Kartuz- sama chce ich na weselu... Nie wiem czy tamte telefony sa jeszcze aktualne ale ja mam od nich taki numer : 667-244-648
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

LOTOS z Tczewa szczerze odradzam:/
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

dlaczego LOTOS z Tczewa odradzasz?

LOTOS z Kartuz -100% dobrej zabawy polecam i pozdrawiam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

LOTOS z Kartuz to najlepszy zespół jaki znam. Byłam na imprezie u Rychertów w Kiełpinie na Gosp. Agroturystycznym, gdzie właśnie oni grali. Lepszej imprezy nigdy nie miałam, grali świetnie... Już nie mogę się doczekać następnej imprezy z nimi, a także w Kiełpinie:) Pozdrawiam i polecam orkiestrę oraz salę...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

zobacz sobie zespół mega-ton z Tczewa. Maja swoja stronke i tam kilka utworów. jak ci sie spodoba to mozesz zadzwonic i sie zapytac co i jak.

Jeśli chodzi o LOTOS z kartuz sama mam ich na weselu i mnie urzekli. Przed podjęciem decyzji byliśmy ich posłuchać na weselu i po kilku utworach wiedzielismy że to nasz zespół, w czym upewniliśmy się po rozmowie:)fajne prowadzenie, ciekawe głosy, krótkie przerwy i duża elastyczność:)
pozdrawiam

Witam.Powiem że opinie są różne! Ale nie trzeba ich brać całkiem poważnie!Ja znam zespół który grał na naszym weselu w zeszłym roku i gra w tym roku u brata .
jest to małżeństwo z programu droga do gwiazd agnieszka i szymon a tel do nich to;880-91-87-04
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

czy słowo typowy dyskwalifikuje całkowicie zespół?Możesz rozwinąć myśl?Co naprawdę sądzisz o tym zespole?Mam na myśli Lotos z Kartuz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

znalazłam kontakt do Lotosu na innym forum , ale na mój termin mieli zajęte niestety , podje numer 502-120-308
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

Możesz śmiało iść w ciemno za zespołem Lotos z Kartuz ich muzyka jest rewelacyjna a prowadzenie wesel profesjonalne wiem bo byłam i widziałam. Jak będę wydawała córkę za mąż na pewno zarezerwuję właśnie ich

Śmiało możesz w ciemno do nich dzwonić. Byłam na ich weselu i jeśli będę wydawała córkę za mąż to nie będę szukała innego. Znam tel.667 244 648 Iwka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Słyszałam ich na weselu u kuzynki i byli świetni, sama ich mam. Termin zaklepałam 1,5 roku przed weselem. Bardzo elastyczni, ciekawie prowadzone oczepiny.
Wesele + poprawiny= cena miło zaskoczyła.

a jaka to cena?

2700 zł

Znam ten zespół wiem jak grają i ile pracy wkładają aby weselnikom było przyjemnie to w końcu jedyna impreza na całe życie . Polecam !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

tel 667 244 648 :) miłej zabawy

polecam to super zespół

witam
czytając wszystkie komentarze na forum dochodze do wniosku że są pisane przez jedną i tę samą osobę robiącą sobie i zespołowi reklamę.ten kto sam siebie chwali nie zasługuje i nie jest godzien pochwaly.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

kolego zapewniam Cię,że nikt z członków zespołu Lotos nie napisał ani jednego komentarza na tym profilu... Możesz w końcu dać nam spokój? Bo będę zmuszony ujawnić,kto ciągle nam stara się zrobić pod górkę... .Pozdrawiam... .

kolego,zapewniam cię,że nie jestem twoim kolegą ty też daj mi spokój i nie rób mi pod górkę...istnieje coś takiego jak wolnośc słowa pisanego i mówionego...słowa pochwały -super przyjęte a krytyka jest ciężka do przełknięcia.czytając wasz profil doszłam do wnisku że wcale nie trzeba byc psychologiem żeby to wszystko dokładnie zrozumiec...POZDRAWIAM
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Masz całkowitą rację "samowychwalacy" nie są potrzebni na tym forum, ale czy ty słyszałeś jaką muzykę grają? Chyba nie, skoro twierdzisz, że sami tworzą opinię o sobie. Smutne jest też to, że nie potrafisz odróżnić stylów pisania. To musiałby być dobry psycholog, aby wpisywać opinie pod różnych odbiorców. Ja wiem i jestem pewna, że są dobrzy. To w końcu zespół weselny, a nie profesjonalny.Choć wierzę, że uda im się więcej niż tylko występy na weselach:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

bardzo mi się podoba zespół lotos super grają
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja znam jeszcze jeden zespół Lotos i jest ze Świecia. Wesele pierwsza klasa, tylko później nogi bolały :P
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 6

P O L E C A M http://www.lotos.swiecie.pl
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 6

numer do Lotosu z Kartuz 667 244 648
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7

Zespół LOTOS z Kartuz najlepszy wybór z możliwych:)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 8

Lotos z Kartuz ma nowego członka ...Powiększyli skład o saksofonistę,a raczej multiinstrumentalistę
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

numery do Lotosu bez zmian 667 244 648,667 244 647
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

To posłuchaj sobie zespòł Maxime z Ustki. Tyle w temacie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1