zespol ODEON

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
czesc Kochani...pomozcie blagam.... szukam zespolu na przyszy rok i jestem w szoku bo wiekszosc ma zajete terminy :/

wiem ze Odeon ma wolne, co mozecie o nich napisac?

a jak nie Odeon to moze znacie zespol ktory ma wolny termin na wrzesien 2011?

pomozcie juz powli nie mam na to sily...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: zespol ODEON

Zapraszam,znam kilka bardzo dobrych zespołów,kamerzystów i fotografów,którzy mają wolne terminy i nie podpisują za wcześnie umów ze względu na ceny.
Pozdrawiam w imieniu MASSUANA Tomasz Dorniak tel.501-183-708
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Niezobowiązująco zapraszam na stronę. Link w sygnaturce.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jest dużo dobrych zespołów:) A Odeon jest zaje*isty chciałam też ich na moim ślubie ale mieli już zajęty termin a hajtam się 30.04.2011 :P także śpiesz się z rezerwacją:) a oprócz Odeonu to Łukasze, Rytm, polecam. Ja zarezerwowałam zespół Hevelius, jestem nimi oczarowana ale minus jest taki że są aż z pod Bytowa ale warto podaje stronkę jak być chciała :) http://www.hevelius.one.pl/ a to stronki na których ja szukałam zespołu, jest tu dużo ciekawych ;) http://www.zespoly-weselne.pl/pomorskie , http://www.planujemywesele.pl/katalog/7/kategoria/zespol-weselny/wojewodztwo/pomorskie#4266, miłego poszukiwania:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Witam ja mogę polecić bardzo dobry zespół z Wejherowa MR.GRAND, mają bardzo fajny repertuar i są bardzo komunikatywni, namiary do nich to 608 737 423
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

polecam zespol SUPRA, super sa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

grali u mojej kuzynki i naprawde swietnie sie bawilam, z mojej strony ich polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

czy ktos jeszcze moze cos napisac nt tego zaespolu? wszelkie opinie mile widziane :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odeon...3 niezwykle sympatycznych chłopaków... grają tez na trabce i akordeonie, my bawilismy sie przy ich muzyce wybornie! pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

ODEON jest REWELACYJNY!!! świetne chłopaki, do tańca i do różańca. Wielu moich znajomych uwielbia sie bawić właśnie przy ich muzyce. Chłopaki stale buszują po necie w poszukiwaniu nowosci... świetnie remiksują "kaczychy". Głos Marcina, sztuka gry na klawiszach Wojtka i dmuchanie w trąbkę Michała jest warta każdej ceny:)a do tego perkusja i zabawa jest na całego!!!
POLECAM TEN ZESPÓŁ:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Może zamiast buszować po necie w poszukiwaniu nowości( czytaj midów) wzieli by parę lekcji i sami coś sobie zmajstrowali .Największe zadowolenie przynosi własnoręcznie zrobiny aranż a nie kupiony za 2,5
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Człowieku wg mnie nadajesz sie tylko i wyłącznie do czesania baranów i pchania karuzeli !!! Jak oni juz grali to ty jusze z dywanu na ziemię skaałeś i nic nie mozesz o ni ch powiedzieć skoro piszesz takie rzeczy żałosny impotencie muzyczny.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

czy ktoś mógłby się jeszcze wypowiedzieć na temat zespołu odeon, jak grają i jak prowadzą wesele teraz, czy mają dobry kontakt z gośćmi, czy prowadza zabawy, jakąś biesiadę przy stołach, jaki mają repertuar kawałki na ich stronce są super ale niestety nie znalazłam nic z wesel które prowadzili, czy robią długie przerwy, czy pija na weselu, czy można się z nimi dogadać ogólnie o zespole proszę o jakieś nowe opinie ponieważ chcę się zdecydować na ten zespół a może ktoś ma jakieś filmiki z wesela które prowadzili
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Srebrna czy złota biżuteria? (31 odpowiedzi)

Czy złota, delikatna biżuteria może dobrze wyglądać do białej sukni? Suknia klasyczna, w...