zespół Professional

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam wszystkich!
Czy ktos zna moza zespol professional? Moze grali u kogos z was na weselu? Prosze o opinie. dzieki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zespół Professional

Ten zespół grał u nas na weselu w sierpniu zeszłego roku. Muszę przyznać, że naszym gościom bardzo się podobali. Zagrają wszystko co się chce nie są zespołem który zabawia muzyką disco polo. Nam dali płytkę ze swoimi nagraniami, ale na żywo brzmią dużo lepiej:) A jeśli Ciebie to nie przekona to mogę też powiedzieć, że latem zespól ten grał na Scenie Letniej w Gdańsku przed Rynkowskim, oraz koncertowali w klubie studenckim Infinium.

a mozna prosić o jakies namiary na ten zespół? z góry dziekuję:)

Pan Andrzej Radecki 346 59 00

Fajnie grają - ja jednak uważam że jak ktoś jest w pracy to nie pije alkoholu - oni (głównie klawiszowiec) pili.

Zespół Viva gra podobnie czyli.... Nie jest to zespół na wesele.

Ile osób tyle wypowiedzi:) Fakt, pili alkohol ale z umiarem, a miektórzy tak nie potrafią.

Cóż - ja ktos pracuje to nie pije, jak pije w pracy to tak że po nim nie widac - cóż tu się panu na oczepinach plątał języj - czy taka wypowiedź wystarczy?

Ja takiego zespolu nie zaamgazowalabym na swoje wesele!!

A może lepiej zaprosić prezentera muzycznego- lepszy od kapeli gra tylko oryginalne nagrania, prowadzi konkursy, zabawy, oczepiny lepiej nawet niż niejedna kapela no i najważniejsze cena: prezenter jest tańszy i to o wiele. Polecam DJ-a Roberta tel 678-75-73 lub 0502-99-73-00 lub www.djrobert.republika.pl

Nie pisz sam o sobie.I nieklamuj sam siebie.

Oh Jola, Jola jaka ty jesteś upierdliwa!!! nie czepiaj sie i tyle

Inne tematy z forum

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Łazienka (45 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...