zespół SUPRA - szukam opinii

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Witam - tak jak w tytule :)
szukam opinii na temat zespołu Supra...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zespół SUPRA - szukam opinii

termin, który mnie interesuje mają wolny... ale nie rozmawiałam jeszcze na temat pieniędzy... umówiona jestem w przyszłym tygodniu. może do tej pory dowiem się czegoś od Was (np. ile kosztują i przede wszystkim - czy goście są zadowoleni)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Szukacie opinii ,to spróbujcie znaleźć wolny termin,to chyba najlepsza reklama.Bawiłam się przy tym zespole już wiele razy i sama też ich wezmę, jak przyjdzie pora.Co do ceny się nie wypowiadam, bo nie wiem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Na moim weselu grali i jestem zadowolony bardzo . Wszyscy dobrze się bawili i naprawdę potrafią grać ( Saksofon Harmonia i idą pograć do stołów ) Grają także utwory Kaszubskie . Dobrze śpiewają i dobrze grają . Wszyscy goście bawili się dobrze
Chodzę na wesela i znam kilka dobrych polecenia zespołów . Supra należy do tej grupy.

Pozdrawiam Julek
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 17

a jeśli chodzi o ceny - orientuje sie Pan?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

wiem ,ze od tego czasu poszły do góry ale gdzie nie idą . Najlepiej się zorientować samemu np zadzwonić

pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13

Witam czy ma ktos filmiki jak gra zespol supra ? szukam orkiestry na wesele i chcialam sie zoorientowac jak graja :) Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 18

supra.org.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 15

Super zespół szczerze polecam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 12

Te wszystkie negatywne opinie to chyba im robi konkurencja bo bawiłam się już kilka razy przy tym zespole i było bardzo dobrze a nawet coraz lepiej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11

Kolejna kapela grająca husia-siusia z Wejherowa.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

Na tym forum wszyscy wszystkich albo bardzo chwalą, albo bardzo krytykują. Mam wesele w przyszłym roku, od dłuższego czasu śledzimy z narzeczonym wpisy i wspólnie stwierdziliśmy, że owo forum nie jest wiarygodnym źródłem informacji. Głównie polega to na wzajemnym szkalowaniu konkurencji, bądź chwaleniu swoich usług pod przypadkowym nazwiskiem. My postawiliśmy na spotkania osobiste z obsługą, niż na wiarę w internet. Polecam ten sposób wszystkim.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Fajny zespół, grał u znajomych na weselu i inni znajomi po tym weselu sobie ich zaklepali, naprawdę godni polecenia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Można ich brać w ciemno
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

chyba w ciemnym:)))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7