zespół dream z centrum zespołów

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Liczę na opinię o zespole Dream z centrum zespołów od osób, które się bawiły przy tym zespole na weselu bądź korzystały z ich usług na własnym przyjęciu.

Proszę o pomoc :)
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

spoko zespół fajnie śpiewają i super prowadzą
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Grali na naszym weselu. Polecam serdecznie!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Również proszę o pomoc. Czy zdobył Pan jakieś nowe informacje?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy ktoś może poda aktualna opinie? :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mieliśmy wesele rok temu. Zespół sprawdził się bardzo dobrze :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zespół DREAM z Bojana grał na naszym weselu 29.08.2020. W skali od 1 do 10 oceniam na 5 gdyż mam do "muzyków" sporo zarzutów:
- klawiszowiec był w miarę trzeźwy tylko do około 22:00 ,po upiciu się wymiotował w toalecie. Jeśli chodzi o śpiew hmm... ciężko to nazwać śpiewem- to było darcie się do mikrofonu.
- chcieliśmy aby na oczepinach były konkretne zabawy... niestety z naszych ustaleń nic nie wyszło, zorganizowali 2 z 4 konkurencji :/
-przed weselem podali konkretną listę utworów , które grają - niestety poprosiłam o czerwoną jarzębinę (oczywiście była na liście) to puścili z youtube ale internet się zacinał i piosenka także, w związku z czym podeszliśmy do niego z pretensjami to zaczął się z nami kłócić i wykrzyczał, że tego nie ma na liście!!
- przerwy jakie robili były zbyt długie, być może z racji upojenia alkoholowego
- przed wyjazdem nawet nie miał "jaj" żeby przyjść i przeprosić. Przyszła tylko Pani wokalistka aby się pożegnać i w trakcie rozmowy powiedziała: (...)że przecież ona nie była pijana... :/ żenada po prostu....
Z całego serca odradzam. Jeśli ktokolwiek będzie chciał skorzystać z ich usług to proszę aby się zastanowił, gdyż koszt takiej usługi jest grubo przewartościowany. Do dzisiaj jestem zła , za takiego kapiszona.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Re: zespół dream z centrum zespołów

Szczerze polecam. Mieliśmy wesele 04.07 goście bawili się do samego rana. Repertuar zróżnicowany, fajne prowadzenie i świetne głosy wokalistów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (208 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?