zespół dwa plus dwa

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy ktoś może słyszał o takim zespole? Jakieś opinie?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: zespół dwa plus dwa

z tego co wiem to ten zespół jest z Bobowa.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czytalam na ich stronce, ze zmienili sklad i teraz wszyscy sa z Starogardu Gd. I dlatego liczylam na to, ze ktoras ze starogardzkich par miala ich na swoim weselu i moze w koncu znajde o nich jakies opinie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

nikt nic nie slyszal o tym zespole?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bawiłem się przy tym zespole, grają bez podkładów, mają perkusistę wg. jest ok. Jeśli magę to polecam. Moja rodzinka ubawiła się bardzo dobrze.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

czy mógłby ktoś coś więcej powiedzieć na temat tego zespołu(jak bawią gości, jaką atmosferę stwarzają, czy dobrze śpiewają)?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zespół gra na żywo, jest saksofonista i wokalistka która bardzo pasuje do granego repertuaru, grają dużo muzyki DISCO. Bawiliśmy się przy nich na balu Sylwestrowym w Rybine. Ubawiliśmy się za wszystkie czasy. Zaskoczyło nas to, że grają też najnowsze przeboje. Z czystym sumieniem.....Serdecznie polecam.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak już pisano, zespół gra na żywo. W niedzielę 05.01.2014 bawiłam się na zabawie pracowników sieci Biedronka. Zabawa SUPER!!!!! wytańczyliśmy się za wszystkie czasy:):):):) Myślę, że mogę mówić w imieniu tych gości którzy tam byli. Bardzo krótkie przerwy, i chyba za długie bloki:):):) można się umęczyć. Zespół godny polecenia. Obiecałam sobie, że zasługują na dobrą opinie, ponieważ dawno się tak nie ubawiłam. BRAWO......
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

super zespol
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

w 100% zadowoleni!!! zespół mega, dali czadu aż sił brakło, długie bloki krótkie przerwy wszyscy goście sobie chwalili :) dziękujemy i pozdrawiamy
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Super .Muzyka jak z orginalu wysoki poziom
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0