zespol latynoski

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
hejka czy ktos slyszal moze o zespole osmar latino band, bo polecala mi ich znajoma, ale nie wiem jak graja? dzieki za posty i pozdrowionka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zespol latynoski

ja polecam malibu latino :)
poszukaj w wątkach, była już o nich mowa

Pytanie brzmiało czy ktoś zna Osmara !!!
Zresztą jakoś tak często, a rzuciło mi się to na oczy przez wpisy niejakiej Kaski - ty Figa i również Agusiaka, korzystając przy każdej okazji staracie sie reklamować zespół Malibu. Staje się to już nudne.
A wracając do tematu pytania: zespół Osmara znam, jest to zespół faktycznie latynoski bo gra w nim trzech rodowitych latynosów z Peru.
Prezentują latynoskie hity typu La cancion Desperado, Guandanamera, Bamboleo, Uno due tres Maria, Corazon despinado... itd itp (proszę mi nie wytykac pisowni bo nie znam hiszpańskiego) polskie przeboje zapewnia dodatkowy Polak w składzie. Robia fajna atmosferkę, typowo południowoamerykański folklor, kolorowe szaliki, sombrera, okaryna, jeśli ktoś chce mieć egzotyczną muzę to są fajni. Znam ich z Copacobany w Sopocie, nie wiem czy jeszcze ale latem grali tam często.

a jesli to sa ci co z copacabany to juz wszystko wiem . bardzo fajnie graja !!!a czy ktos ma do nich numer albo jakis kontakt?