Kochani podajcie mi proszę namiary na jakiś fajny zespół. Chciałabym aby grali muz. polską. Pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!
00
Re: zespół muzyczny
Kawa
(21 lat temu)
Polecam Tomasz Brzóska - tel. kom. 0609-794-299
Zadzwoń może ma jeszcze wolny Tw. termin ....
ale 4 czerwca i 10 września już zajęty :)
00
asior
(21 lat temu)
A mają stronę internetową i ile kasują???????????
00
~Kawa
(21 lat temu)
Od nas biorą za samo wesele 1500 zł ale naprawdę są warci polecenia. Skontaktuj się z Tomkiem nawet na samą prezentację zespołu, ew. da Ci swoją płytę demo itp.
Jak na mój gust są świetni ale nie bardzo wiem co znaczy że poszukujesz zespołu co gra polską muzykę bo oni w ogóle disco-polo nie preferują oczywiście jeśli chodzi o biesiadne piosenki to jak najbardziej mają w swoim repertuarze.
00
asior
(21 lat temu)
Afe- tylko nie disco-polo!!!!!!!!!Biesiadne oczywiście i zagraniczne lata 80-te i współczesne. Ilu ich jest i czy śpiewa również wokalistka???
00
~Kawa
(21 lat temu)
Jest ich dwóch, jest możliwość trio z wokalistką. Grają na klawiszach (keybord), trąbce, gitarze. Ja biorę skład podstawowy czyli dwójkę. pa
00
~oleńka
(21 lat temu)
a ja polecam zespół p. Sławka Wiśniewskiego. rewelacyjne granie i bardzo kulturalny skład. żadnego disco polo, tylko normale piosenki. i dla młodych i dla troszkę starszych. pozdrawiam
00
Waldek
(21 lat temu)
Zespół Yacotaco - zawsze gramy w składzie czteroosobowym. Nie gramy opcjonalnie (jeżeli klient ma kasę to we czterech, a jak nie ma to we dwoje). Tel. 501 182-836
Nie wszystko co polskie to disco polo
Pozdrawiam,
00
~Lucy
(21 lat temu)
polecam zespół muzyczny Non Stop (http://www.nonstopmusic.republika.pl/), grają tam dwie osoby ale naprawde potrafią rozbawić towarzystwo i połączyć dwie rodziny we wspólnej zabawie. Naprawde warto
00
nefretete23
(21 lat temu)
Słuchałam demo z ich strony.Też słuchałaś???
I co sądzisz o ich wykonaniu właśnie tych utworów?