zespól na wesele

Temat dostępny też na forum: Wesele
Chciałabym się dowiedzieć czy ktoś ma jakieś informacje na temat zespołu VIVA? Jak grają i co grają?
Czy grał u kogoś na weselu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zespól na wesele

Ten zespół bedzie grał u nas na weselu 15.08. Widzieliśmy fragmenty ich występów i wg mnie grają super. Z tego co wiem to mają dużo zamówień i trzeba ich rezerwować ze sporym wyprzedzeniem. Mam nadzieję, że mówimy o tym samym zespole?

jeśli chodzi o 4 facetów z marynarki wojennej to pewnie tak. Jak bym mogła cię prosić żebyś mi napisała jak będzie po weselu.

Aha jeszcze jedno mam pytanie czy mogłabyś mi napisać gdzie masz wesele, dzięki i pozdrawiam

W takim razie to ten sam zespoł. Ślub i wesele już niedługo--15.08. A cała imprezka "poślubna" i poprawiny będą w zajeździe Jawor w Pruszczu Gdańskim. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to służę pomocą.

pozdarwiam, kala

dziewczyny najlepszy zespol na pomorzu to SUPRA,chlopaki graja naprawde super,teraz jeden z nich sam sie zenil-wszystkiego naj!!!

nie widzę zbytniego zainteresowania moim problemem. A ja naprawdę szukam jakiegoś fajnego zespołu z Trójmiasta który gra też nowe kawałki. Viva jest ok ale 2600 to trochę drogo. I nie wiem czy warto. Proszę pomóżcie.Z góry dzięki

U nas na weselu był zespół Profesional z Gdańska Zaspy.Uważam że są godni zaiteresowania, jakbyś chciała ich namiary to napisz maila: alexis2001@wp.pl

Inne tematy z forum

sukienki wieczorowe (57 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Ile alkoholu na weselu dla 100 osób (3 odpowiedzi)

Hej! Planuję wesele na około 100 osób i kompletnie nie wiem, ile alkoholu powinnam kupić. Wiem,...