zespół quantos

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
hej. interesują mnie opinie o zespole quantos, szczerze i wszystko;) no i jak sie cenia, czy grają na poprawinach? polecacie ten zespół czy raczej nie bardzo?
z góry dzięki za opinie
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: zespół quantos

U mnie będą grali na weselu, słyszałam bardzo pochlebne opinie na ich temat, dlatego się na nich zdecydowałam. Bardzo fajni panowie, mają nawet saksofon:) Raczej nie grają na poprawinach, ponieważ jak to mi pan Krzysztof powiedział dają z siebie wszystko na weselu i raczej kondycja nie pozwala im grać jeszcze na poprawinach. Za wesele biora 3500zł.Ale myśle ,że warto.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

u nas grali:) wszyscy byli zachwyceni łącznie z nami :) na poprawinach nei grają właśnie z tego powodu ktory powiedziala meliska :) są rewelacyjni i zdecydowanie polecam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

witam sedecznie,
u mnie tez ma grac zespol Quantos , mam jedno pytanko czy za te 3500 bedziesz miala tez perkusiste w zespole i na kiedy weselicho ?
pozdrwionka
wiki

Czesc Dziewczyny !Nadal nie wiem czy za 3500 w zespole jest perkusja, dajcie jakas odpowiedz ? Aha a co robicie z poprawinami jakis DJ ?
Pozdrowinka Wiki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

witam,
Ja miałam ich na swoim weselu w zeszłym roku. Za 5 osób ( w tym perkusista) płaciłam 3500 zł. Ogólnie byłam zadowolona, jednakże brakowało mi ich kontaktu z gośćmi. Zwróćcie uwagę na to na swoich weselach, wbrew pozorom jest to istotny element. pozdrawiam i życze powodzenia:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

witam,
serdecznie dziekuje za odpowiedz i cenna rade, po weselu zawsze czlowiek spojrzy na calosc bardziej rozsadnie, przed weselem to istne wariactwo i mnostwo spraw do dogrania
pozdrawiam wszystkie Panny Mlode i zycze stalowych nerwow
PS.sobie rowniez :-)
wiki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Meliska a kiedy masz wesele?
wiki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziewczyny, a kidy u Was graja za te 3500? podobno na 2011 biorą już 3800...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Miałem kilka razy na weselach w tym w ostatnią Sobotę ten zespół i chłopacy są zawsze rewelacyjni..... kontakt z publicznością mają bardzo dobry....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Panowie graja na poprawinach - jeśli Młodzi sobie tego zyczą.
koszt ok 3800 zł za wesele i połowa tego za poprawiny
pozdrawiam wszystkie przyszłe Panny Młode :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Witam ,grali u nas na weselu we wrześniu .Rewelacja!!! wszyscy byli zachwyceni .Dobór repertuaru perfekcyjny !! Miałam ich z polecenia, a teraz z czystym sumieniem polecam !!!Grają na żywo .Solista rewelacyjny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Potwierdzam w 100% :) Mieliśmy ich na naszym weselu w czerwcu, goście byli zachwyceni, My również :) pełny profesjonalizm :)

A my bylismy na weselu znajomych gdzie ten zespol gral rewelacyjnie i potem po jakis 2 latach zamowilismy ich na nasze wesele, wszystko bylo fajnie gdyby nie to, ze sie nagle okazalo ze saksofonista dojedzie na zagranie tylko kilku utworow, zapomnieli o niespodziance dla mlodego, walkowanej przez tyle m-cy przed, ale to nic, na weselu grali tak jakby sil nie mieli, wszystko na odwal, goscie niepocieszeni, o nas nie wspomne. Nie wiedzielismy czemu czar zespolu prysl i na naszym weselu juz sie nie starali, dowiedzielismy sie jednak kilka dni pozniej, kiedy jeden z naszych gosci ogladal zdjecia swoich znajomych ze slubu dzien przed naszym (w piatek) i na zdjeciach byl nasz zespol. Smieszne, bo rozmawialismy z zespolem o zagraniu na naszych poprawinach i nie mogli sie zdecydowac, teraz juz wiemy czemu, polowa kasy za poprawiny, za dwa wesela dwie pelne stawki. Bardzo to przykre, to czego bylismy najbardziej pewni, najbardziej zawiodlo...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeśli zespół ma problem z siłami na poprawiny to jest na to prosty sposób. Kontrola ilości wódki w trakcie wesela...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

byłam na czterech weselch, na których grał zespół quantos i na żadnym nie ruszyli wódki, więc wydaję mi się, że oskarżenia o jej nadmiar są bezpodstawne :)

konkurencja pani wiolo????

Inne tematy z forum

porod w słynnym szpitalu w wejherowie ---byl najwieksza pomyłką!! (214 odpowiedzi)

Moja ciaza przebiegala bez komplikacji, mialam urodzic dziewczynke,cieszylam sie ogromnie!!!...

przedszkole mapeciaki (16 odpowiedzi)

prosze o opinie o tym przedszkolu

Gdzie kupic okna PCV w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Musze wymienic okna mozecie polecic jakas sprawdzona firme.