zespół

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Hej!
zaklepalam fajny zespol, 3 osoby (wokal, saksofon i klawisze). Przesluchalam ich i byli swietni. Umowilam sie z nimi za tydzien na podpisanie umowy. Dzwonie do nich zeby potwierdzic spotkanie a oni mi mowia ze juz ktos nas uprzedzil. A my bylismy juz zdecydowani na 100%. Znacie jakies fajne zespoly?
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zespół

to bardzo nie ładnie z ich strony skoro umówiłaś się na podpisanie umowy, to nie powinni już z nikim innym się umawiac, jeżeli tak zrobili to są poprostu mało profesjonalnym zespołem i dobrze, że nie zagrają u ciebie, bo niewiadomo co by się jeszcze stało.

Napisz jakie zespoły cię interesują, nowoczesne czy bardziej tradycyjne, konkursy i przyśpiewki weselne, to może podrzucę ci zespół, który u nas grał i zabawa była do upadłego.

Hej Monika.
Tez uwazam ze nie powinni tak zarobic. Umowa ustna tez sie troche liczy.
Tak samo zrobilam z sala. Tego samego dnia co ogladalismy sale zadzwonilam i telefonicznie zaklepapam ja. Po tygodniu sie zjawilam i podpisalam umowe. Naszczescie poczekali:)

Jezel chodzi o zespol to cos posrodku. Taki troche nowoczesny, ale zeby rowniez potrafili zagrac troche strasze kawalki. Zeby zarówno mlodzi jak i ciotki klotki sie bawily. Jakies trzy osoby, dobry wokal, kawiesze, gitara lub saksofon.

Pozdrawiam,
Ewa

2 wokale, trąbka i saksofon (4 os) może być? ;)
Mulder

Dabrowianka z czystym sercem polecam Muldera, nowe i stare kawałki, zabawa poprowadzona rewelacyjnie, wszyscy goście chwalili!!:)))

Mulder, tylko jest jedno ale:)... wesele z tego co wyczytałam jest w Magnacie;)

Wiesz, Klodinka, graliśmy DLA WAS, a nie dla tej pani z dyrekcji.
I chyba nam się udało... CO bardzo dobrze świadczy o Was, jaką miłą atmosferę zapewniliście. Zasze za to będzeimy dziękować, nawet przy takich lokalach, jak wyżej wymieniony.

Pozdrówka - i powodzenia w stadle małżeńskim ;)
M.

A ja słyszałem bardzo dużo niezbyt pochlebnych opini na temat waszego zespołu. Czy to prawda , że odwalacie jedną wielką fuszerkę?

Krogulec..dziecinny jestes, kolejny niezalogowany nick, kolejna osoba z konkurencji probująca psuć innym opinie....to takie polaczkowate...dorosnijcie wreszcie do pewnego poziomu kultury Pozdrowienia dla Moldera.

BW - dzięki.
Za pozytywne zdanie. Pewnie Was też nieraz zmieszano z błotem...
Wszedłem na Waszą stronkę - i chylę czoła. Za piękno i profesjonalizm.

Niech Wam zawsze świeci dobre światlo na fotogeniczne modelki! ;)

http://www.mcmacia.fm.interia.pl/halo!!.jpg

(minolta dynax 5, polar circ,, kodak e100, maj 2005)

image

Ładny blik poszedł:)

Żaden, kurde blik!
To jest zjawisko zwane halo plus 3 słońca pozorne!
No.

Mulder

Hej!
a tak pozatym to nie mamy jeszcze fotografa. Stronke macie niezla. Moge jakies info na prv apropos szczegolow cenowych itp.
Pozdrawiam,

Hm, Krogulec...
Doprawdy, nie wiem, czym się kierujesz w tym, co napisałeś.
Ale, skoro do "Wszystkich Świętych" gramy z 12 wesel, to popytamy pary młode, w czym możemy być lepsi.
W sumie, jeżeli chcesz wykazać nam błędy, które możemy poprawić, to dzięki - zawsze będziemy dzięki temu bardziej na czasie.
Może chcesz wskazać lepsze (dla Ciebie) utwory, które moglibyśmy grać?
Może mamy je grać inaczej?
Może brakowało Ci czegoś? Napisz.
My się nigdy nie obrażamy na klientów. Ani ich gości.

Tylko tak:
- jak chcesz nas po prostu mieszać z błotem, to pisz do mnie na priva, daję słowo, że z Twych słów wyciągniemy wnioski (prywatnie).
- jak masz uwagi merytoryczne, to pisz dalej na forum. Ale naprawdę merytoryczne, poparte faktami itp.
- jak chcesz nadal zza swojej anonimowości rzucać świństewka, to... pozdrawiam Cię na do widzenia.

uważam, że takie zachowanie zespołu wcale nie świadczy o jego braku profesjonalizmu. Sami mamy zespół i podobne sytuacje się również u nas zdarzały. Dlatego zawsze podczas rozmów podkreślam: "Warunkiem rezerwacji terminu jest podpisanie umowy", z doświadczenia wiemy, że takie umowy "na gębę" są nic nie warte, bo każdy kto dzwoni prosi żeby zatrzymać mu termin na kilka dni a później z reguły ślad po takim kliencie ginie. Zespół zamykający kalendarz nie będzie czekał, że klient wróci albo nie wróci, bierze tego który podpisuje umowę, zgodnie z zasadą "kto pierwszy ten lepszy". Owszem cierpią na tym czasami i ci rzetelni klienci, ale wybaczcie... nikt na czole nie ma wypisanych słów "jestem uczciwy".

Hej!
ja rozumeiem ze business to busines i zyjemy w dobie zimnego kapitalizmu, ale to jest slub. Jeden z nawazniejszych dni w zyciu i bardzo latwo jest go popsuc.

A wszystki bardzo bardzo goraco dzieki za info o zespolach. Dzieki za materialy i info ktore slecie na prv i na formum. Jestescie super!!!!!!!!!!! Przedyskutuje to z moim mezczyzna i jak najszybciej sie odezwiemy.

Pozdrawiam,
Ewa

Mulder moge prosić o przesłanie na e-mail jakiegoś demo i ofert cenowej - jestesmy w trakcie szukania zespołu!

Pozdrawiam

Annie, a nie chciałabys wpaść do nas i posłuchać, gdy na zywo grać będziemy?
Jest to dośc powszechna praktyka, z tego co zauwazyliśmy...
No i będziesz nas widzieć 'w akcji'.
Mulder

Hej!
ja tez chetnie wpadne posluchac,
Napisz gdzie i kiedy.
Ewa

"zespół" napisał :

"każdy kto dzwoni prosi żeby zatrzymać mu termin na kilka dni a później z reguły ślad po takim kliencie ginie".

My mamy bardzo prosty sposób na uniknięcie nieporozumień w tej kwestii.
Umawiamy się z "młodymi", którzy rezerwują wstepnie termin bez umowy,
że w wypadku otrzymania na tą datę nastepnej oferty w czasie ich namysłu powiadomimy ich o tym fakcie telefonicznie i poprosimy o szybszą decyzję.
Do tej pory kilka takich przypadków było i nikt nie miał żalu do nikogo.

Pozdr. Misiek

Jasne ,że tak tylko Mulder napisz mi na e-mail kiedy i gdzie?

Pozdrawiam

Cześć Misiek,
my robimy tak samo:) W sprawie zespołu nie można do klienta podchodzić jak akwizytor sprzedający garnki i wmawiać mu, że dzisiaj jest promocja itp. Młodzi muszą mieć czas na zastanowienie się lub sprawdzenie innych ofert jeżeli tego potrzebują.

Witaj Waldku!

Dokładnie o to chodzi, zespół świadczy usługę, a o każdego
klienta należy dbać i szanować go.

Waldek, czekam na spotkanie, kiedy będziemy grać imprezy
na dwóch salach w jednym lokalu, np. Faltom, Murat, Oleńka.

Do miłego zobaczenia

Pozdr. Misiek

"zespół powinien dbac o klienta i szanować go" - ok! zgadzam się. Ale niech klient też szanuje zespół. Uważam, że rezerwowanie sobie przez telefon terminu grania albo spotkania, a potem po kliencie ani widu ani słychu - jest delikatnie mówiąc niepoważne.

myśmy umowili się z zespołem, ze się zastanowimy i damy odpowiedź za dwa tygodnie, do tego czasu mamy termin zarezerwowany, po dwóch tygodniach podpisaliśmy umowę i było wszystko ok. nie rozumiem, jak zespół umawia się na podpisanie umowy a potem mówi, że już z kimś innym podpisał, ble.