zespol w Falko

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Mam pytanie czy moglibyscie mi napisac co jest nie tak z tym zespołam Energia w hotelu Falko w Rumi, bo kraza opinie ze jest kiepski ale co to dokładnei oznacza, czy moglibysci mi przyblizyc jaki rodzaj muzyki graja, jakie przerwy itp bede wdzieczna za info poniewaz w przyzszłym roku mam tam wesele...Dziekuje za info
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zespol w Falko

To na weselach gra się jakiś specjalny rodzaj muzyki? wszyscy grają wszystkiego po trochu -pozdrówka

wiem co sie gra na weselach :) ale dlaczego kraza pogłoski ze ten konkretny zsepoł jets kiepski i wszyscy go odradzaja musi byc jakis powód...

Dziwne troche, bo w falko młodzi rozmawiająz zespolem, sluchaja grania i wiedza o co chodzi zanim podpisza umowe, a Ty masz tam wesele i nic nie wiesz, czyli pewnie chcesz wrobic calkiem niezły zespół. Poza tym graja tam już 3 lata, wesela, karnawał, sylwestra. Taki hotel jak Falko nie trzymałby kiepskiego zespołu. Chyba jednak Ci nie wyszło z rzekomymi opiniami.

tak powaznie - zepol jest naprawde kiepski - niestety - nie wystarcza zywe instrumenty - trzeba na nich jeszcze grac - cwaniaczki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

włascieciele hoteli nie zawsze znają sie na meandrach stosowanych przez "zespół muzyczny" - własciciel Falko pewnie sądzi ze ma dobry zespoł u siebie - coż, jego prawo - miłych snów:)))

Mike zazwyczaj z zespołem rozmawia sie troche blizej daty slubu a ja mam zaplanowany na II połowe roku 2005 wiec jeszcze troche czasu jest. A jak jestes taki madry to moze poczytaj sobie tez na forum opinie, jest tam własnie duzo niepochlebnych,,,,, wiec to nir tylko moj wymysł, a ja nie mam zamiaru nikogo oczerniac tylko zbieram info.