zespoły-prosze o opinie

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
znalazłam w necie kilka zespołów.czy ktoras z was miala przyjemnosc z ktoryms wspolpracowac?prosze o opinie.bardzo mi zalezy.oto zespoly:
1) czterolistna koniczyna
2)north duo
3)crazy
4)kama music-profesjonalne trio weselne
5)zespół instrumentalno wokalny axel trio
6)zespol mega-ton
7)zespol muzyczny w nastroju
8)zespól muzyczny B&B
9)Bravoton
10)irys
11)tequila

prosze opinie w tej sprawie

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

czy ktos mógłby mnie wspomóc w tym temacie

przeciez ja chce tylko zeby mi ktos wskazal ktory z tych zespolow ktore napisalam sa godne zeby do nich zadzwonic.czekam

Re: czy ktos mógłby mnie wspomóc w tym temacie

ja nie polecam jakotako

dzieki za odzew!dlaczego nie ten zespół? moze byc na priva

napiszę tutaj, chociaż pan waldek pewnie mnie zaraz zbojkotuje, że to nieprawda....ale

nie polecam nie dlatego, że źle grają, chociaż nie są najwyższych lotów...ale dlatego, że są niesłowni, mieliśmy u nich zaklepany termin i przez prawie 3 miesiące upewniali nas, że jest wolny, s****y, taty, po czym jak umówiliśmy się, żeby się spotkać i dostać płytę z innymi nagraniami (dali te same utwory, co prezentowane były na weselniku- nota bene), to pan oświadczył, że jedank termin jest zajęty..... taaa dobrze, że to nie było przed samym ślubem, tylko jakieś 8 miesięcy przed...jescze się zarzekali i obiecali, że znajdą nam inny zespół, bo współpracują z innymi....co oczywiści było kolejnym oszustwem....bo się dupą wypieli i tyle.....

dzieki za ta przestroge.zastanawialam sie na nimi,ale nawet nie raczyli odpowiedziec .a jaki zespol bedzie grał(albo gral) na Twoim weselu.albo jaki polecasz.jak mozesz to bardzo prosze namiary.jeszcze raz dzieki

hmmm, nie będę polecać, bo żona nie była do końca zadowolona, takie tam drobiazgi... ale kobiety mają zawsze rację ;)

ok,ale i tak dzieki

zespół nie odpowiedził bo Waldek jest na urlopie. My spotkaliśmy się z Waldkiem i widzielismy płytę z wesela. To co jest na stronie internetowej to jedno ale widzieliśmy też inne płyty z wesel. Za okolo 2 tygodnie będziemy oglądać kolejną płytę z najnowszego wesela. Jak do tej pory to Waldek jest słowny (przynajmniej w stosunku do nas).Pozdrawiamy

hej,

a co to znaczy, ze mieliscie zaklepany termin??? umwoa slowna zawsze pozostaje umowa slowna.... jesli nie byla podpisana, to uwazam, ze nie powineines byc taki rozzalony...

My wybralismy ich jeszcze w zeszlym roku (slub i wesle mamy dokladnie za miesiac). I w takiej sytuacji, umwoy podpisanej, jestesmy na 100% pewni, ze nikt inny nam ich nie sprzatnie.

pzdr
daggis

A ja się z Tobą nie zgodzę.. nie będę wymieniać tu teraz paragrafów.. ale umowa ustna jest wiążąca dla obu stron, wystraczy mieć świadka.. gdyby byli bardzo uparci mogliby uzyskać w sądzie odszkodowanie za stres czyli tzw. "straty moralne" ;)

Re: zespoły-prosze o opinie

Cześć. A nie chcesz spróbować skontaktować się z "A-T-A"? Mieliśmy ich na swoim weselu i było czadowo. Pozdrowionka pa.

tak chetnie.napisalam do Ciebie @ z prosba o namiary,ale nie wiem czy dotarla. jak nie to bardzo prosze:) asimel@wp.pl

ja moge ci polecic bardzo fajna kapele osmar latino band mozna ich zobaczyc w kazda niedziele wieczorem w copa cabana w sopocie. barzdo fajnie graja.

czy masz moze na nich jakies namiary?

ja również poproszę :)))

Osmar - 505 958 671

Tak tylko pytam.. To jest nazwa zespolu, czy imie?:)

To imię !

Dziekuje bardzo:)

Na moim weselu grał zespół Apus z Goscicina. Był po prostu swietny, strzał w dziesiatke, super grali, a cala nasza rodzina po weselu brała od nich wizytówki i mówili ze jeszce takiej orkiesrty nie widzieli ani nie słyszeli. Przed slubem wiedzialam ze bardzo dobrze graja i cieszylam sie ze ich wybralam (pisalam juz wczesniej o tym zespole), ale po tym co zaprezentowali na moim weselu to z calym przekonaniem moge ten zespół polecic. Pozdrowionka!!!

Witam u nas na weselu będzie grał zespoł SUPRA są naprowde suuuuuuuper i bardzo sie cieszę że będą grali u nas na weselu bo też są dość mocno oblegani,nam na szczęście się udało. Pozdrawiam
P.S. Co do zespołu yacotaco to mi bardzo podaba się jak grają ale jak dlamnie to są troche za drodzy takie jest moje zdanie.
Cmokasy

przpraszam za literowke

SUPRA jest naprawde super, grali na naszym weselu a moj maz bawil sie na weselu pana Adama i jego zony Ewy. Duzo graja male przerwy robia no i nie pija.no i fajny repertuar.mam pytanko czy mozna ich znalesc gdzies w necie?

Z podanej listy zapoznałam większość zespołów najbardziej podabały mi się Bravoton i Tequila, w obu jest saksofon. Ci pierwsi mają nasz termin zajęty, ale ostatnio pojawiły się dodatkowe okoliczności i rozważamy zmianę terminu, i raczej na jeden z nich się zdecydujemy.

A my się zdecydowaliśmy na bravoton:)

a u nas gra Tequila ;o)

Hey Studentka - A kiedy u was gra Bravoton?

A u nas gra bravoton. Dokładnie 13 Maja:)

13 maj ?! - no to teraz wiem kto mnie uprzedził, ha ha. Strasznie się podobali moim rodzicom, no ale duże prawdopodobieństwo że i tak u nas zagrają bo nam się termin będzie zmieniał. No ale zbieg okoliczności!
Super. Pozdrówka.

O jejku.. Wybacz..;/
Mało brakowało, a zrezygnowalibyśmy z bravotonu na rzecz innego zespołu.
Koniec końców wybraliśmy Bravoton i mam nadzieję, że się nie zawiedziemy..;)
Heh, 13-stego Maja mało ludzi decyduje się na ślub, więc tym bardziej Was pozdrawiam..:)

U nas też będzie grał Bravoton, ale dopiero 2.09.06. Też o mały włos nawet byśmy się do nich nie pofatygowali przez opinię jednej forumowiczki, która potem się zresztą nawet nie przyznała że do mnie pisała. Na szczęście sami sprawdziliśmi dokładnie co i jak przez podsłuchiwanie zespołu na dwóch weselach i wyciągneliśmy zupełnie inne wnioski. I wszystkim radzimy to samo, przy wyborze zespołu, wszelkie strony www, dema a już wogóle opinie mogą mijać się ze stanem faktycznym. Więc najlepiej poprosić zespół i wskazanie terminu i miejsca gdzie ich można połuchać na żywo w akcji i już wszytko wiadomo. Z kamerzystą i fotografem jest prościej bo wystarczy pooglądać sobie wykonane przez nich materiały.

A My też wybraliśmy Bravoton jednak,podsłuchaliśmy na żywo,obejrzeliśmy płyte DVD z jakiegoś wesela i stwierdziliśmy ze ładnie śpiewają i muzyka nam odpowiada,sa młodzi i mam wrażenie,że otwarci na wszelkie sugestie

Jak szukasz zespołu to może spróbuj jednego z "Grudziądza. Nazywa się tadoband i jest rewelacyjny. Za przyjazd do Gdańska i granie wezmą 2250 a będziesz zadowolona jak cholera. (Tadeusz 602870583 albo tado.linowski@poczta.fm)

Czterolistna koniczyne mozesz uslyszec w gemini w soboty czesto graja tam dancingi.

My mieliśmy Yacotaco, nie żałuję nawet przez chwilę. Naprawdę bardzo dobrze grają, mają mnóstwo nowych kawałków ( nie tylko jakies tam starocie....znane tylko straym ciotkom i wujkom), anglojęzyczny repertuar.
a do tego jeśli wcześniej wybierzecie piosenke na swoj pierwszy taniec, to sa gotowi ja przygotowac, nawet jesli nie maja jej w swoim repertuarze. U innych zespołów można zapomniec o czyms takim: ostatecznie puszczą Wam piosenke z płyty lub beda kazali sie zdecydowac na inny utwór, jaki maja w swoim repertuarze.
Do tego, robią małe przerwy, są kulturalni, elastyczni-można naprawdę się z nimi dogadać...

p.s jesli chodzi o umowę słowną to ja bym w branży weselno-ślubnej na n na nia nie liczyła, na dobre firmy jest takie zapotrzebowanie, ze kto pierwszy podpisze umowe i wpłaci zaliczke to ma pewność, że miał dobrze zorganizowane wesele Wiem to z doświadczenia, niektóre rzeczy, te naprawde dobre (sala, zespoł, fotograf) trzeba rezerwować na ponad rok wcześniej, zwłaszcza jesli chodzi o terminy czerwiec-lipiec-sierpien.
Samych trafnych wyborów wam życze i wytwałości w przygotowaniach, aby ten dzien był napiękniejszym dniem Waszego życia.

Nieprzesadzaj Elle, że tylko twój zespół jest zdolny grać nowości i piosenki anglojęzycznę oraz przygotować piosenke na I-wszy taniec.
Rozumiem, że masz powody żeby chwalić ten zespół ale nie pisz takich banalnych frazesów że tylko ten jeden zespół to zawodostwo a reszta amatorka. Ja i napewno wiele forumowiczek zna tez co najmniej jeden taki zespół i jakby storzyć jakąś listę to było ich napewno z dzięsięć w samym trójmieście i drugie tyle w naszym regionie.

dajcie mi namiary na dobrą orkiestrę...... :)) Mówicie cały czas o Panu Waldku, pon ma jakiś zespół? jak się nazywa??Może macie jakieś namairy na Niego?

image

ja nie twierdze, ze Yacotaco to najlepszy zespoł w trojmiescie bo poprostu wszystkich nie znam. Mam tylko porównanie jesli chodzi o zespoły, które grały na weselach na ktorych mialam przyjemnosc byc. Nie mam zadnych powodow zeby wychwalac pana Waldka, bo jest dla mnie zupelnie obcym dla mnie czlowiekiem (poza tym, ze grał u nas na weselu). mam wrazenie, ze na tym forum nie warto wyrazac swoich opini, zmykam wiec, bo cudowne wesele mam juz za soba i jestem szczesliwa mezatka.