rzetelne opinie

Temat dostępny też na forum: Wesele
poszukuję rzetelnych opinii na temat Hotelu Renusz. nie chodzi mi o głosy osób, które już się wypowiadały na tym forum w różny sposób. bardzo podoba mi się to miejsce, ale trochę sie boje, po przeczytaniu opinii na tym forum. poradźcie coś:)
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: rzetelne opinie

Cześć:)
Wiesz, i tak nigdy się nie dowiesz czy to pisał właściciel hotelu czy może jego konkurent itp... Ja na Twoim miejscu bym nie ryzykowała. Jeśli chcesz, aby ten dzień był napiękniejszym dniem w Twoim życiu, wybierz knajpę ze sprawdzoną i DOBRĄ reputacją. Nie patrz na otoczkę tego hotelu, a na wypowiedzi osób, które miały okazję tam się bawić lub "bawić". W końcu nie bez przyczyny mówią, że "nie wszystko złoto co się świeci"... ;-))
Jest mnóstwo knajp w Trójmieście, nie skupiaj się na tej jednej jedynej... Pozdrawiam cieplutko i życzę udanego wyboru :))

nigdy nie jest tak, ze wszyscy sa zadowoleni...zawsze sie znajda tacy, ktorym cos nie odpowiada...moim zdaniem, najwazniejsza jest dobra oprawa muzyczna i dobrze bawiacy sie goscie ;-))) a do tego naprawde niewiele trzeba ;-))

RZETELNA OPINIA
W żadnym wypadku nie urządzaj tam wesela.
Już tyle ludzi się nacięło, że chyba wystarczy.
Podzielam opinie przedmówców - jest tyle innych knajp
Czy chcesz wybrać najgorszą?
Nie będę pisał dlaczego bo i tak wszystkie negatywne posty dotyczące tej knajpy nikną na tym forum.
Ale jak ktoś tu już zauważył

na tym forum wybierz szukaj wpisz "Renusz" i zamiast wszystkie daty wybierz ostatnie 180 dni.

Jest tam chyba wszystko na temat tej "ekskluzywnej" restauracji brrrr

Cześć. Filmowałem wesele w Renuszu. Obsługa była ok - kierowniczka - nie pojawiła się wcale więc nie było problemów (bo z opisów z froum wynika że ona je stwarza). Ale - no właśnie - hotel nie nadaje się na wesele na 60 osób - orkiestra w przejściu - żarty. No i te chore ceny - za obiad płaci się 90 zł a praktycznie niemalże nic w nim nie ma. Za wesele z oczepinami młodzi zapłacili po 195 zł od osoby - za takie pieniądze znajdziesz lepszą knajpę - ja bym polecał Lukullus'a w Gdańsku.
To tyle Papatki

dziękuję za wszystkie opinie. wycofuję sie z Renusza, bo nie mam ochoty na dodatkowe nerwy w trakcie wesela. pozdrawiam:))

Ja miałam tam przyjęcie weselne w sierpniu ubiegłego roku i kosztowało nas ono 130 zł od osoby. Jeżeli chodzi o menu to było bardzo bogate, a jedzenia dużo i ślicznie podane. Wesele było na 70 osób a orkiestra była na sali a nie w przejściu, trzeba wiedzieć czego się chce a nie zdawać się na innych...

ciekawe , skoro orkiestra była na sali, a wesele na 70 osób to gdzie tańczyliście?
Przecież stoły ustawione w podkowę, orkiestra przy drzwiach i kicha.
Nam było za ciasno na tańce, a mieliśmy dj-a.

Inne tematy z forum

Łazienka (45 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...