zgadzam się z poprzednimi opiniami!
Jesteśmy w tej przychodni od 4 lat, a nasza córeczka już od prawie roku. Nigdy nie było problemu z przyjęciem w nagłej sytuacji, czy też pomocą przez telefon. Zawsze miło i rzetelnie odpowiadano na nasze pytania. Polecamy dr Pietrzyk(dzieci), dr Czepil (dzieci), dr Smulską (dorośli)- reszta lekarzy też bardzo miła i profesjonalna,ale najczęściej z tymi lekarzami mamy kontakt. Nigdy nie odmówiono nam skierowań na badania- oczywiście bez przesady. Zawsze to lekarz w razie niejasności decydował o konieczności wykonania dodatkowych badań by wykluczyć wszystko co najgorsze.
Dr Pietrzyk zawsze cierpliwie odpowiadała na moje pytania dotyczące pielęgnacji i żywienia córeczki(jako początkująca mama nie wiedziałam wielu rzeczy).
Co ważne przy infekcji u dziecka nie przepisują od razu antybiotyku tylko zlecają badania krwi by sprawdzić czy jest to infekcja bakteryjna i rzeczywiście potrzebny antybiotyk czy "wirusówka" i pomogą inne leki.
Nic tylko chwalić, chwalić i tylko chwalić. I oby tak dalej:)
Dr Pietrzyk zawsze cierpliwie odpowiadała na moje pytania dotyczące pielęgnacji i żywienia córeczki(jako początkująca mama nie wiedziałam wielu rzeczy).
Co ważne przy infekcji u dziecka nie przepisują od razu antybiotyku tylko zlecają badania krwi by sprawdzić czy jest to infekcja bakteryjna i rzeczywiście potrzebny antybiotyk czy "wirusówka" i pomogą inne leki.
Nic tylko chwalić, chwalić i tylko chwalić. I oby tak dalej:)