Agnieszka - opinia (1) Niestety po raz kolejny zawiodłam się na lekarzach pracujących w tej... Agnieszka Zniechęcanie do leczenia? (1) Od pewnego czasu mam problemy z powstającymi żylakami( są to początki... Kobieta liczba wkłuć - mobbing położnej czy wybieranie bardziej zasobnych pacjentów (2) mając ograniczenia finansowe postanowiłam zaszczepić dziecko obowiązkowym... mama jakich wiele
Potraktowano mnie jak symulanta (1) Być może łatwo tu uzyskać skierowanie na morfologię czy lipidogram, niestety... Hashimoto zgadzam się z poprzednimi opiniami! (1) Jesteśmy w tej przychodni od 4 lat, a nasza córeczka już od prawie roku.... Iza TAK! (1) Jesteśmy pacjentami tej przychodni już ponad rok czasu (tzn. mój mały synek).... Mama wspaniała przychodnia dla dzieci !!!!!!!!!! (1) Jestem stała pacjęntką tej przychodni z dwójką malutkich dzieci. Mogę tylko... radjan Cieszę się, że trafiłam do tej przychodni (1) Bardzo dobra przychodnia. Budynek skromny, ale jakie to ma znaczenie, kiedy... Beata jestem zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona z usług poradni. Nigdy nie było problemu z dostaniem... ambra tak powinna wyglądać każda poradnia (1) Fantastyczni lekarze i pielęgniarki o wielkim sercu zwłaszcza dla maluchów.... Iza pacjentka - opinia (1) Bardzo polecam. Jestem zachwycona całą przychodnią. Pielegniarki i lekarki... pacjentka