zgubiłem obrączkę!!!

W DNIU 06.05.2006R, NAJPRAWDOPODBIEJ W KLUBIE POKŁAD W GDYNI, ZGUBIŁEM ŚLUBNĄ ZŁOTĄ OBRĄCZKĘ Z WYGRAWEROWANYM W ŚRODKU NAPISEM - ANNA 15,01,1999 R.jEŚLI KTOŚ Z WAS JĄ ZNALAZŁ , BŁAGAM O KONTAKT.DLA WAS JEST ONA BEZWARTOŚCIOWYM KAWAŁKIEM ZŁOTA-DLA MNIE JEST BEZCENNA.CZEKA NAGRODA!!!MÓJ NR 0503-75-95-46, E-MAIL: ENTRY@O2.PL

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zgubiłem obrączkę!!!

ktos bedzie mial kilka cichych dni.................

dyskusja dwóch ślepych o kolorach, .. ... dwóch kawalerów dyskutuje na temat małżeńskiej obrączki..... rzeczywiście straszliwa !!! wina i poważny!!! powód do obrażania się .... ...... na szczęście ci co mają ślubne obraczki inne mają podejście ....

czyli jakie ?

jak zakładają obroczkę stają się śmiertelnie poważni, a jak ją gubią - świat się kończy ? ;)))))))))))))))))))))))

oj nieładnie nieładnie ;) ja bym się na jego miejscu obraził...

przecież to nie ja zgubiłem obrączke

miało być oczywiście: "na jej miejscu" :)

ja też nie zgubiłem, bo nie mam ;)
ale swoją drogą impreza musiała być udana...

to jest nas dwoch :D impreza peniw ładna skutki troche mniej :D

ciekawe, jakim cudem mu spadła ta obrączka?.... ;)))

ciekawość urodzie szkodzi...

" złota obrączka

Witam. Znalazlem w centrum gdyni zlota obraczke z wygrawerowanym napisem. Nie ma tu watku ''znalezione'' tak wiec zamieszczam tutaj. Info prosze na maila.

Dane kontaktowe:
E-mail: brat_jedrzej@tlen.pl "

moze to ta?

no to się zaraz entry dowie, gdzie jeszcze balował tej nocy...

humana napisał(a):

> ciekawe, jakim cudem mu spadła ta obrączka?.... ;)))

oj nie żartuj tak brzydko, bo jak widzę, z obrączek w tym kraju jeszcze śmiać się no można ;)))

DOBRZE SIE BAWICIE CUDZYM KOSZTEM???!!!! DLA WASZEJ INFORMACJI:OBRĄCZKA BYŁA MI ZA LUŹNA, SCHUDŁEM I NIE MIAŁEM KIEDY IŚC DO ZLOTNIKA.PROSTE?!DOSKONALE WIE O TYM MOJA ŻONA, KTÓRA JEST ZBYT CUDOWNA OSOBĄ, BY STRACIĆ WIARĘ WE MNIE I W NAS.EFEKT?PO WSPÓLNYCH POSZUKIWANIACH I ŻYCZLIWOŚCI WIELU OSÓB, W TYM TU OBECNYCH, A PRZEDE WSZYSTKIM DZIEKI JEDNEMU WSPANIAŁEMU CZŁOWIEKOWI, KTÓRY ZNALAZŁ MOJA ZGUBĘ, NASZE OBRĄCZKI ZNÓW SĄ RAZEM!!!!!uCZCIWOŚC I MIŁOŚĆ ZWYCIĘŻA!!! CZEGO I WAM ,POMIMO WASZEGO ŻENUJĄCEGO POCZUCIA HUMORU, ŻYCZĘ...
ENTRY

entry napisał(a):

> NASZE
> OBRĄCZKI ZNÓW SĄ RAZEM!!!!!uCZCIWOŚC I MIŁOŚĆ ZWYCIĘŻA!!!

umieram, najpierw Lepper i Giertych, a teraz ten... ich obrączki są razem... ja tego nie zniosę... czas już chyba zacząć leczenie w zamkniętym zakładzie... tylko gdzie się kupuje bilet...

żałosne gizmo.....
skąd w ludziach tyle bezpodstawnej zgryźliwości...

Cieszę się oczywiście, że spełniło się największe marzenie entry'ego. Nie on pierwszy i ostatni "zapomniał się" w czasie zabawy tak mocno, że aż zgubił obrączkę... Za to jako jeden z niewielu miał szczęście ją znaleźć. Jest to najzwyczajniej i po prostu sytuacja BARDZO śmieszna, możnaby nawet stwierdzić stereotypowa, wyśmiewana w niejednym kawale i filmie. Jako lokalny prześmiewca wyszydziłem tylko jego "romantyczne" przywiązanie do "symbolu" jakim jest obrączka. Dla mnie to zwyczajna gówniażeria i zabawa dorosłych ludzi "dorosłymi" zabawkami. Oczywiście nie ma w tym nic złego. Śmieszy mnie tylko moment w którym symbol staje się ważniejszy od samej idei, którą symbolizuje... Mam nadzieję, że odnalezienie tej obrączki rozwiąże wszystkie problemy entry'ego, miłość zwycięży (przynajmniej do następnej imprezy) a wszystkie obrączki wcześniej czy później będą już na zawsze razem...

...oczywiście, nie wziąłem pod uwagę przywiązania do wartości materialnej tej obrączki, bo na pewno właścicielowi nie przemknęło to nawet przez myśl...

a no i jeszcze gratuluję schudnięcia... w tych czasach to takie niespotykane, szczególnie po ślubie...

a Tobie to nawyraźniej się nudzi....będziesz przeżywał tą moja obraczkę jescze 2 tygodnie?Niestety, każdy Twój tekst trafia do mojej skrzynki...Gratuluję braku innych problemów...Swoimi wypowiedziami dajesz dowódd,że nie masz bladego pojęcia czym jest małżeństwo, najdroższa kobieta, dzieci i wszystko,co z tym związane. I nie życze sobie,byś szkalował, a raczej starał się to robić, moją osobę. Normalny człowiek czyta ogłoszenie i jesli go nie dotyczy,zajmuje się czym innym,a nie przeżywa czyjąs sytuację cały dzień.... Może nie masz po prostu do kogo gęby otworzyć i dla tego podniecasz się problemami innych? Gorąco współczuję....

amen

skoro już znalazłeś swoją wyśnioną obrączkę, uratowałeś swoje małżeństwo i rodzinę przed rozpadem z tak poważnego powodu to nie musisz już tu przecież zaglądać... a mi pozwól się jeszcze przez 2 tygodnie z nudów troszkę popodniecać... dzisiaj będą mi się śniły złote obrączki... wszystkie razem... znowu razem...

...i uważaj bardziej na obrączkę w przyszły weekend jak znowu zaczniesz pić...

no tak jak sie siedzi cale dnie i noce na forum to nie gubi sie nawet czubka wlasnego nosa. bo nic poza to nie widac. Zgubic moze kazdy i to nie tylko obraczke.

a szkoda na imprezie- bo i ponoc laski sie na to chwytaja! jakas paranoja...

Tequila napisał(a):

> Zgubic
> moze kazdy i to nie tylko obraczke.

no pewnie że może, ale żeby od razu tragedię z tego robić i aferę miedzynarodową ;))) ludziom po prostu brakuje czasami odrobinki poczucia humoru i dystansu do tego całego szamba :))))))))))))))))))

no ja wlasnie zgubilam...wyczucie czasu :]

swoja droga szanowny Gizmo..gdbym byla juz zaobraczkowana i zgubilabym to 'Brzemie' to tez bym sie martwila. wiesz...kobiety zazwyczaj sie rpzywiazuja do pewnych przedmiotow.maja wymiar niematerialny...jak widac niektorzy mezczyzni tez to odczuwaja. Czy to ich kobieca natura...?

a to ciekawe. Nie wiedziałam, że można się pokłócić nawet o obrączke. Mam tu na myśli forum, bo co kto robi w związku z powodu obrączki, to jego sprawa. Wiadomo, że niektóre kobiety są przewrażliwione na tym punkcie- zresztą, wcale się im nie dziwię. nieraz widuje się w klubach i pubach panów, którzy starają sie poderwać jakąś latorośl, albo nadmiernie eksponując swoje złoto, albo chowając je do kieszeni. Ten drugi przykład jest szczególnie ciekawy, bo przecież zawsze zostaje ślad po obrączce i tylko totalnie naiwna ofiara się nie zorientuje. Pewnie jako fajny gość, Entry, nawet nie pomyślałeś, że większość ludzi przyjmie twój post z rozbawieniem. Niestety, oceniliśmy Cie stereotypowo...

szacunek dla Ciebie.

dzieki za dobre słowo. Ale własnie dzięki temu,że wysłałem takie posty na różne fora, natrafiłem na znalazcę tej obrączki :). warto więc było robić "aferę". Dla mnie to rzecz bezcenna, a strata jej była czystym przypadkiem, niespowodowanym moim celowym działaniem. Są jednak ludzie, którzy z nudów a i z własnej głupoty, potrafia dawać ujście swym chorym teoriom nawet pod tak zwykłym hasłem jak "zgubiono-znaleziono..."Cieszę się,że już jest po sprawie, tylko wciąż przychodzące do mojej skrzynki debilne posty jednego z użytkowników tego forum (nieopatrznie zaznaczyłem opcje powiadamiania), zaśmiecają mi konto.

prosty sposób nie wrzucaj tego typu tematów na FORUM to nie bedzieszz miał odpowiedzi a na przyszłość pilnuj obrączki pozdrawiam

Gratuluję szczęśliwym parkom z kompletem obrączek.
Moim zdaniem są one jednak cokolwiek przestarzałe.
Zamiast "obrączkowania" proponuję wszczepianie czipów.
Druga połowa namierzyć by mogła i nie byłoby problemu.
Do czipa pewno też się można przywiązać, a już na pewno nigdy się
z niego nie wyrośnie ani nie "wychudnie".

Pozdrawiam

a czy można wygrawerować na czipie "Hubert- 2006"? bo jak nie, to ja wole obrączki...;))))

Hmmm... mozna by tez blachę na czoło z wybitymi numerami... cos pomiędzy niesmiertelnikiem a tablica rejestracyjną. Łatwiej by było odnależć zagubionych małżonkow (lub małżonki) :)))))))

.. i ułatwienie dla szukających swojej drugiej połówki..... patrzysz na tablice rejestracyjną delikwenta i od razu widać - przebite numery na tablicach ... znaczy rozwodnik...

a jak niema waznego badania technicznego znaczy sie ze poniżej 18-stki :D

dzięki Wam, o wszyscy którzy się wpisaliście poniżej homersimpsona (razem z nim włącznie) bo już zaczynałem szukać sobie jakiegoś przytulnego zakładu, żeby się trochę odizolować, wyciszyć i przemysleć swoje żartobliwe życie... dzięki Wam dzięki :)))))))))))))))))))))))))))

Gizmo, jesteś wspaniały! Kocham CIĘ

Ej, to zabrzmiało jak bym się znalazł nagle w jakiejś grupie terapeutycznej:

Gizmo - Jestem głupim, śmiesznym osłem i na dodatek mam odstające uszy... buuuuuuuuuuuuuu (płacz),

Grupa terapeutyczna - Gizmo, nie przejmuj się, jesteś wspaniały! Kochamy CIĘ

o jejku jakie to romantyczne, ale się rozkleiłem... obrączki wszystkich krajów łączcie się... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

rdza napisał(a):

> Gizmo, jesteś wspaniały! Kocham CIĘ

Flagon, przyznaj się, to Ty ?! ;))))))))))))))))))

gizmo napisał(a):

> rdza napisał(a):
>
> > Gizmo, jesteś wspaniały! Kocham CIĘ
>
> Flagon, przyznaj się, to Ty ?! ;))))))))))))))))))

flagon:
Nie, to nie ja.

ok, tylko się na mnie nie denerwuj, wiem, że niebezpiecznie tym żartem naciągnąłem strunę... ;)

Co? kawalera się zgrywało? a to masz za swoje, teraz to ci koleżanka małżonka naznaczy gorącym żelazkiem na czole, żeś żonaty i jej...

święte słowa ;)

Oby tylko na czole :))))) sa tez inne "strefy specjalnego dozoru" :)))))_

Boze moja bujna wyobraznia ;]

image

Eee tam, oczy...

Przypomniał mi się rysunek, może Mleczki? na nim paw w tańcu godowym przed dwoma pawicami, tańczy biedak tańczy, stroszy ogon, na co jedna z pawic "dość już, c***a nam pokaż"...

Wiadomo, kobiety, to wulgarne strasznie są...

a tam nie byle jakie oczy, moje wlasne nieco podrasowane- ekhm :P heheh.

tak kobiety a zwlaszcza dziewczynki sa najgorsze! tak jak mowisz. Za to mezczyzni tylko gadac potrafia i to tez nie zawsze.

No wiesz, czasami tam do roboty się bierzemy, nie tylko piwo i ryby... :-)

flagon napisał(a):

> No wiesz, czasami tam do roboty się bierzemy, nie tylko piwo i
> ryby... :-)

no tak jeszcze mecze i gazeta :]

Ty to się znasz na chłopach, nic się przed Tobą nie ukryje...

kompletnie nic. ja nawet widze wiecej niz ustawa przwiduje.ale to tylko opinia szanownego 'pana i wladcy'. To tzw nadwzrocznosc. pewnie akzda kobieta ja ma...taki nasz urok.

a powaznie na facetach nie znam sie kompletnie.

Taka nadwzroczna kobieta w domu to gorsze niż Stasi, KGB, NKWD, GRU razem wzięte

dokladnie o to mi chodzi. nawet okulary moge nosic w torebce...:p

Inne tematy z forum

Boks- dla kobiet???? (39 odpowiedzi)

Ostatnio mój znajomy powiedział, żebym się lepiej zapisała na taniec, niż waliła w worek...

samotna matka szuka znajomych do popisania (41 odpowiedzi)

Jestem kobietą po 40tce, obecnie bardzo doskwiera mi samotność ale nie szukam znajomości w realu...

Wynajmować czy na kredyt brać... Jak żyć? (183 odpowiedzi)

Co lepsze, a może co gorsze..?! Bawić się w wynajem, spłacać czyjś kredyt czy już lepiej zacząć...