ziemia egipska

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
czy któraś z Was używa tego kosmetyku??podobno super sprawa ale na czym polega jej działanie??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ziemia egipska

moja mam uzywa.to jest puder brazujacy z drobinkami lub bez,ale moim zdaniem,te ktore widzialam sa bardzo ciemne i trzba umiec go nalozyc.mozna tez go uzyc jako roz
ale dobrze jakby sie wypowiedziala jakas dziewczyna ktora sama go uzywa

JA go używam super sprawa i bardZo polecam.
Tylko trzeba uważać na tandetne podroby co mają w nazwie ziemia egipska !!

Ja mam, uzywalam, ale przestalam. Dla mnie dobry jest latem, bo jestem wtedy opalona. Fakt, jest bardzo ciemny i byc moze ja nie potrafie go dobrze nalozyc. A sam kosmetyk, wedlug mnie, jest taki sam jak inny. Nalozony w duzych ilosciach wysusza skore, powodujac 'kaszke' na twarzy. Ale to zaobserwowalam u siebie przy czestym uzywaniu kosmetyku.
Ja otrzymalam go w prezencie, ale sama bym go nie kupila, gdyz jest dla mnie zbyt drogi. Uwazam rowniez, ze na rynku dokstepne sa duzo lepsze firmowe kosmetyki w przystepniejszych cenach.

ja używam od paru lat i jestem bardzo zadowolona. Jest drogi ale BARDZO wydajny. Trzeba tylko, jak każdy puder, używać w rozsądnych ilościach. mam tez kulki brązujące Avon i według mnie do niczego bo ma pomarańczowy odcie i nie wygłąda naturalnie.

Sasza zgadzam sie z toba! Kiedys bardzo dlugo uzywalam kamienia jest super. Rowniez wyprobowalam kulki i sa beznadziejne!!!