zimno - szal

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
W związku z aurą jaka panuje za oknem, musze sobie sprawic jakis szal na ramiona. Zastanawiam sie gdzie mozna taki kupi i ile kosztuje. Czy lepiej sama sobie uszyc..... Co wy na to?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zimno - szal

Dokładnie nad ym samym się zastanawiałam wczoraj, dziś idę odebrać moją suknię więc zapytam o szal,ile kosztuje i czy można wypożyczyć jakby co.

Daj znac jak czego sie dowiesz. JA chyba sama kupie kawalek materialu i obszyje, bo z kasą krucho.

Oki jak się cosik dowiem to dam znać,ale dopiero jutro,bo w domu nie mam neta.

Babki w salonie Beauty można sobie wypozyczyc szal lub pelerynke. Koszt 100 zlotych + kaucja. Dostepne są w obu salonach we Wrzeszczu i w Gdańsku Głównym.

Dzieki

Ja kupiłam prawie nowiutki szal na allegro za 25 zł w stanie zupełnie idealnym. Trafiają się także nowiutkie w bardzo przystępnych cenach. Zakupiłam też bieluchną etolę, z której jestem niesamowicie zadowolona:))

W salonie u p.Marioli wypożyczenie szala kosztuje 25 zł. ,a kupienie 50.

Dzieki za dobre wiadomości, 25 zł to rzeczywiscie nie duzo :)

Pani powiedziłą że nawet jak nie będzie takiego jakbym chciała to bez problemu uszyje i wypożyczy.Ale póki co liczę jeszcze że nie będzie potrzebny i będzie ładna pogoda.

Ja miałam tak mało popularny kolor sukienki że w żadnym salonie sukien nie mogłam nic znalezc ale zupełnie przez przypadek na tydzień przed ślubem wpadłam na szal w moim kolorze w vero modzie :)

a jaki mialas kolor bo ja tez patrzac na pogode mysle o szalu a do koloru mojej sukni tez nie moge nic dostac jak wstepne szukalam

Moja sukienka była w kolorze nazwe go delikatny łososiowy a szal udało mi sie kupic tylko troszkę ciemniejszy i bardziej błyszczacy niż sukeinka jakby perłowy i do tego z podobnymi koraliczkami jak były na sukience. Dlatego warto dziewczyny szukać też w "zwykłych" sklepach :)

Bylam dzisiaj w salonie ślubnym na Władyslawa IV - tam pelerynki i żakieciki kosztują po 300 - 350zł! Też nie wiem co mam robić bo poobno do konca sierpnia ma być taka aura...

Moze zdecyduj sie na szal... lepsze to niz nic. No a trzy stówki za pelerynke za dwie godzinki albo i mniej.... to szkoda kasy. Bo pewnie drugi raz tego nie zalozysz, a sprzedac trudno bedzie.

alex czy możesz napisać w jakim sklepie pracuje pani Mariola ? gdzie można wypożyczyć szal za 25 zł ?

Pozdrawiam,
Nina

A ja w salonie A... w gdyni dostałam jako propozycje, którą zresztą zakupuję za 85pln. mam gorset i tam maja takie mini szale, z materiału takiego co suknia, przypinane na rzep chyba. otórz zakładany tylko na ramiona i plecy gołe i przypinany z przodu pod gorsetem. Wygląda jak stoący fajny kołnierz. Daje tyle, że ciepło w plecy i ramionka. Mi się koncepcja podoba i kupuję.

wymyśliłam coś zamiast futrzaka etc. - długie rękawiczki, zawsze trochę jakby więcej ubrania, no nie??:)