zła obsługa - nieprofesjonalna !!!!!

Temat dostępny też na forum: Zoolandia
Udałem sie z synkiem 6 -letim po zakup chomika, pani w sklepie doradzila mi chomika roborowskiego.Dopiero póżniej doczytałem że ten chomik bedzie mial 4-5cm dł , a dla dziecka 6 letniego jest zbyt nerwowy i za szybki. I po co dziecku taki chomik - tylko do patrzenia .
Wielki negatyw. Odradzam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: zła obsługa - nieprofesjonalna !!!!!

Wobec tego dlaczego kupował pan chomika "małemu dziecku" trzeba było najpierw przeczytać, a póżniej kupić chomika !
.
Ja szczerze i z całego serca polecam SZCZURKI ! Są bardzo urocze !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

personel ma obowiazek informowac jakie zwyczaje maja dane zwierzeta to ich zakichany obowiazek za to kase dostaja a nie za stanie i gadanie po kontach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

a co Twoje dziecko miało zamiar robić z tym chomikiem oprócz patrzenia... rzucać i sprawdzać czy przeżyje. Poza tym poproś jego polonistkę o korepetycje z ortgrafii
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moim zdaniem,jeżeli ktoś decyduje się na zakup chomika (konkretnego) to wszystko o nim wie,a jeżeli nie wie to się pyta co jak i dlaczego po to mamy buzie, druga sprawa co za gniot kupuje małemu dzieciakowi chomika...a co kasjerek to wydaje mi sie,ze maja za duzo roboty zeby mogly sobie plotkowac po kontach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

kontach??? jakich bankowych??? a,nie chodzi Wamo słowo po kątach?! acha..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

to fakt muszą się tłumaczyć na forach ze swojej głupoty tak jak ty
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

kto kupuje chomika dla dziecka ??? chomik to nie zabawka !! tytuł postu powinien brzmieć: " nieodpowiedzialny ojciec " !!! współczuję dziecku głupoty ojca !!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1