złamany palec w pracy

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
WITAM WSZYSTKICH TYDZIEN TEMU ZŁAMAŁEM PALEC W PRACY PODCZAS ROZŁADUNKU JAK TO FACHOWO SIE NAZYWA ZŁAMANIE PALICZKA PALCA 5 LEWEJ REKI JESTEM UBEZPIECZONY I DO TEGO PLACE DODATKOWE UBEZPIECZENIE PZU W KWOCIE OK 50 ZL JESLI KTOS SIE NA TYM ZNA TO NIECH NAPISZE CZY WARTO SIE STARAC O JAKIES ODSZKODOWANIE CZY NIE ZAWRACAC SOBIE TYM GŁOWY BEDE BARDZO WDZIECZNY ZA PODPOWIEDZI KTORE MI POMOGA PODIAC DECYZJE
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: złamany palec w pracy

Moim zdaniem i z doświadczenia - warto zawsze! W końcu po to płacimy ubezpieczenia, że w momencie kiedy jest potrzeba, to z tego skorzystać! Taki jest mój punkt widzenia. Właściwie to nie są jakieś skomplikowane sprawy, które trzeba w związku z tym załatwić, więc - warto! W końcu to idzie z Twoich pieniędzy.

moj tata zlamal sobie paliczekw prawej rece w palcu wskazujacym. bylo to paaaare ladnych lat temu a pamietam ze odszkodowanie dostal calkiem pokazne, takze tak jak mowi Agata, skoro placisz skladki, a do tego dobrowolnie to chyba wlasnie na taki wypadek jak ten. Oczywiscie, ze starac sie o odszkodowanie.

należy się odszkodowanie wtedy z zus bo to był wypadek w pracy trzeba spisać protokół z behapowcem i jakiś świadków to wystarczy i jeszcze należy się z ubezpieczenia warto złożyć dokumentacje .okres przepada odszkodowania po 5 larach

Podobny przypadek miał mój mąż w zeszłym roku, naciskałam męża żeby nie poddawał się żeby walczył od odszkodowanie. Również ma dodatkowe ubezpieczenie grupowe. W zeszłym roku wypadkowego była ładna sumka ok 600 zł. Był na zwolnieniu ponad 2 m-ce za 4 palec złamany i 5 palec stłuczony.

potwierdzam, w PZU warto zlozyc dokumenty dot. wypadku.
maz za zwichnieta noge w kostce dostal 5 lat temu ponad 1000 zl odszkodowania, za trwaly uszczerbek na zdrowiu ;-)
takze warto.... w koncu wlasnie po to placimy miesiecznie nie male skladki.

Inne tematy z forum

W góry pociągiem - gdzie? (50 odpowiedzi)

Mam pytania do bardziej doświadczonych turystów. Gdzie najlepiej wybrać się z dzieckiem na...

otworzyć firmę ?? (36 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....