źle!

Niestety, nie zawsze jest tak różowo. Zamówiłam taksówkę z pociągu (Sopot) i co? Musiałam skorzystać z innej usługi. Mój wagon był tuż za lokomotywą, więc miałam do przejścia cały długi peron. Ciągnęłam ciężką walizkę, torbę, bagaże. Na dodatek padał deszcz. Gdy wyszłam przed dworzec, było pusto. Okazało się, że Pan taksówkarz stwierdził, że pewnie już wszyscy wyszli i pojechał. Tego dowiedziałam się dzwoniąc do firmy. Nie zaproponowano mi, że za chwilę podjedzie inny wóz. Musiałam sobie radzić sama. Niestety, przydarzyło mi się to po raz kolejny. Czyżbym miała pecha?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: źle!

Witam. Nie raz miałem sytuację że zamawiałem taksówkę w firmie Merc na dworzec.Pociągi jak wiadomo potrafią się spóźniać. Parę minut po terminie zawsze do mnie oddzwaniają i informują że taksówka na mnie czeka.Raz zdarzyło się że planowany przyjazd pociągu spóźnił się około 25 min. Oczywiście poinformowałem o tym firmę. Wychodząc z pociągu byłem przekonany że będę musiał radzić sobie sam. Ku mojemu zdziwieniu taksówka czekała. Było mi trochę głupio że taksówkarz stracił tyle czasu czekając na mnie. Przeprosiłem a taksówkarz tylko się uśmiechną i powiedział że to nie jest żaden problem. Wziął ode mnie bagaże, włożył do bagażnika,po czym elegancko otworzył mi drzwi do samochodu i zawiózł do domu. Uważam że to jedyna tak profesjonalna firma w Trójmieście. A co do Pani przypadku to uważam że albo Pani nie odbiera telefonów albo nie do końca opisała Pani prawdziwą historię.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1