Merc Taxi

Taxi

Gdynia, Słoneczna 13a

klientka - ocena (2) Rzetelność tej firmy to już przeszłość a do niedawna była to jedna z... klientka Turysto-przyjaźni (3) Swietna firma - przyjechałem z Lublina na wakacje i dostałem ich wizytówke od... Wojtek Polecam (1) Mily kierowca. Auto czyste. No i klima działająca. Czyli normalnie ,tak jak... Gdynianin
Nie polecam woza do okola (1) Nie polecam woza do okola z lotniska zaplacilem 70 zl normalnie 45 zl LOPI Szybko i tanio (1) Witam Cena konkurencyjna w porownaniu do innych gdynskich korporacji nie... Paweł Źródło Marii-Klinika Wet (1) Jestem bardzo zadowolona z korporacji merc taxy. Nigdy się nie zawiodłam. Dominika NAJEPSI (1) co tu dużo mówić są najlepsi. ostatnim czasie korzystam z nich bardzo często... Patrycja Polecam (1) Bardzo polecam. Jestem zadowolony z usług tej firmy w szczególności z Pana... Waski Dziękuje za 3 letnia wspołprace (1) Dziękuje za współprace. Komfort jak na warunki taxi panujące na rynku to nie... Strzelców 42 Porządna firma (1) Jeżdżę z tą firmą od samego początku i jak dotąd nigdy się na nich nie... Bogdan Zadowolony klient (1) Zawsze na czas. Czysto i pachnąco.Panowie mili a taksówki to same mercedesy.... Zadowolony klient źle! (2) Niestety, nie zawsze jest tak różowo. Zamówiłam taksówkę z pociągu (Sopot) i... Iwona Extra Rzetelność (1) Zawsze dojeżdżają, punktualnie, a nawet powiadamiają mnie gdzie stoi... Dariusz EXTRA (1) Polecam wszystkim tą korporacje jazda Z NIMI TO SAMA PRZYJEMNOŚĆ . Piotr Jestem Zadowolona (1) Zawsze poprawiają mi nastój :D.Panowie bardzo uprzejmi a komfort za tą cenę... Aga POLECAM! (1) Korzystam dość często z Merc taxi zwłaszcza po imprezach:) i jestem... Bea OMIJAĆ MERC TAXI (1) KIEROWCA WYPROSIŁ ŻONE Z DZIECKIEM Z POSTOJU NA UL BRZECHWY JAK SIĘ... DAREK GDYŃSKIE ... (1) długo sie czeka po dzielnicach na taksówke mało taksówek jedynie szybko to... Ania :) (1) Merc Taxi jest najlepszym stowarzyszeniem taksówkarzy , Dobre i wygodne... Justyna Najlepesza firma! (1) Najlepsza firma taksówkarzy w Gdyni. jezdzilem juz wieloma firmami i uwazam... Jan