zmiana rozmiaru obraczki w aparcie.

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
2 miesiace temu kupilismy obraczki w aparcie. Powiedziano nam, ze zmiana rozmiaru jest w tym modelu mozliwa i zupelnie za darmo. teraz sie okazuje, ze kiedy chce zmniejszyc obraczke nie jest to mozliwe chyba ze posiadam karte platinum apart. Czy ktos z Was byl w podobnej sytuacji???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zmiana rozmiaru obraczki w aparcie.

ja mam pierścionek zaręczynowy z apartu, miałam miesiąc gdyby okazało się żę rozmiar jest zły. Ale był dobry więc nie wiem jak to wygląda w rzeczywistości :)

Karollla skontaktuj sie a apartem raz jeszcze - może osoba, która udzialiła Ci info, nie była dobrze poinformowana... Prawdopodobnie nie potrzebujesz karty tylko dowodu zakupu (paragon). I z tego co sie orientowałam taka usluga będzie za darmo przez 2 lata. Pozdrawiam i życzę powodzenia!

DZIEKI, ZARAZ TAM ZADZWONIE I ZAPYTAM BO COS MI TU NIE GRA...

w jednym salonie powiedzieli, ze sie da a w trzech ze nie i co ja mam myslec?

isc do tego w ktorym mowili ze sie da :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

przed chwila gadalam z gosciem z galeri baltyckiej i podobno dzwonil do centrali i tam mu powiedzieli, ze nie mozna tego modelu zmniejszac.... chyba popytam u zwyklych jubilerow

karolla idz o profesjonalisty, dlatego ja swoja obraczke kupowalam u zlotnika, ktory jest fachowcem, w yes czy kruku nie maja pojecia o zlocie, bo sa tylko sprzedawcami, polecam sklep w gdanksu pod filarami na przeciwko parlamentu, tam na pewno Ci pomoga ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

dzis zobacze tu u mnie a jak nie to smigam do Gdańska, dzieki za pomoc...faktycznie w tym aparcie to mało co wiedza na temat bizuterii...

dziewczyny wiecie gdzie zmniejsza mi nietypowa obraczke?

Kochana sluchaj dalej speców co twierdzą, że w Aparcie to napewno fachowców nie ma. Nie masz przypadkiem obraczki lączonej po obwodzie zlotej i biale zloto? A może już po rozwodzie jesteś? ;p
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Ile alkoholu na weselu dla 100 osób (3 odpowiedzi)

Hej! Planuję wesele na około 100 osób i kompletnie nie wiem, ile alkoholu powinnam kupić. Wiem,...

sukienki wieczorowe (57 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??