Pizza jest zrobiona starannie, z wystarczającą, typową ilością składników, ale... niestety, cały dzień cierpię na dolegliwości żołądkowe spowodowane kiełbasą która była w pizzy, więc jak można się domyślać dostałem starą kiełbasę. Nigdy więcej nie będę zamawiał typowo mięsnych potraf w tej pizzerii. Ser też raczej niezbyt dobrej jakości, jest nieco plastikowy, w ogóle się nie ciągnie. Zróżnicowany czas dostawy - kiedy zamawiałem tam pierwszy raz wystarczyło 30 minut, dzisiaj pizza dojechała po 75minutach(!), a miała być po 45-50. to już kolejny raz kiedy muszę dzwonić i dopytywać się czy oby przypadkiem moje zamówienie nie zostało zapomniane... Nadrabiają za to kurierzy którzy nie kłamią i mają ze sobą drobne (np. w da grasso kurierzy wiele razy twierdzili że nie mają wydać i dopiero kiedy mijało kilka minut na moją organizacje nie posiadanych przeze mnie drobnych wyciągali sakiewki aż ciężkie od tz. drobniaków. w bonello tego nie ma.) Dostawcy nie wymuszają napiwków (które wg mnie się im nie należą z prostego powodu - to pizzeria ich zatrudnia nie ja, ja im płacę kupując w ich pizzeri). Ogólnie mam mieszane uczucia co do tej pizzerii, choć w dzisiejszych czasach trudno o jakość.