Anis - opinia (1) Nie polecam!!! Ceny z kosmosu wzięte-np.pizza 30cm z 5 dowolnymi składnikami... Anis Ulubiona pizzeria (1) Zawsze smaczna, dowieziona puktualnie. Na pierwszy dowóz zdecydowałam się,... Maja Czas oczekiwania to masakra (2) Co powiecie na zimną pizzę po 2,5 godziny? Ja jestem w 100% przeciw. Nie... Mam Nadzieje Że Zamkną Tą Pizzer
odradzam (1) Właśnie próbuje skonsumować danie z tej knajpy pizza jeszcze jak Cie mogę ale... Piotr Przerażające (2) Kilka miesięcy temu zamawiając pizze w Bonello byłam zachwycona, ciasto od... Stylowa NIE POLECAM NIKOMU! (1) Fakt że o 21:30 składam zamówienie nie znaczy chyba abym otrzymał odgrzewane... BYŁY KLIENT nie popisali sie (1) zjadlam jakis czas temu ich pizze, ktora uwazam ze byla najokropniejsza jaka... srl Ochyda (1) Ogólnie do wielkiej d...,ciasto marne a składniki pizzy to juz jedna wielka... BOB polecam wszystkim! (1) Jestem stałym klientem i nigdy się nie zawiodłem. Bardzo dobre ciasto,... Dan Beznadzieja. (1) Chciałem przestrzec przed zamówieniami telefonicznymi. Zamówienie miało być... brum Masakra !! (1) Zamowilem jedzenie online, nie dosc ze przyjechalo mega pozno, probowalem sie... Patryk Nigdy więcej. (1) Po raz pierwszy i ostatni skorzystałam z usług tej pizzeri. Zamówiłam pizzę z... kobieta26 Bardzo dobra pizza (1) Pizzeria typowo polska i pizza typowo polska, a przy tym bardzo smaczna.... PawełN NIE DAJCIE SIĘ ZWIEŚĆ! (1) Jak czytam niektóre opinie to wierzyć mi się nie chce w to co czytam. Jestem... Zadowolona Bardzo Dobra (1) Zamawiam chyba od samego początku i zawsze jest pyszna pizza,Zawsze ciepła i... dddooo Najgorsza pizza w Trójmieście!!!! (2) Nawet na ocenę 1.0 nie zasłużył ten lokal! Serwują tam paskudną, ochydną, nie... Damian REWELACJA ! (1) Powiem tak obsługa na bardzo wysokim poziomie, dwóch Panów bardzo... ŁUKASZ P Mike - opinia (1) Najgorsza pizza, którą jadłem w życiu. Ciasto gąbczaste, mdłe, tłuste i... Mike spaghetti carbanara i zupa (1) danie to jakas porazka, nie dobre, na dodatek zimne , niczym nie... Jagoda Wielkie NIEPOROZUMIENIE ! (1) Odradzam z całego serca osobom, które chodź trochę szanują siebie i swój... Krzysiek