Picca w Bonello (2) Byłam mile zaskoczona ,bardzo smaczną picą która była zamówiona z kuponu.... Grażyna Kotlet Devolaille - inny niż wszystkie (1) Zamówiłem kotleta devolaille na kupon z Klubu Zniżek:danie albo picca za 21... Joke MIelonka rules - nowa jakość (1) polecam menadżerowi zaznajomić się z takim produktem jak szynka (jak ona... rEne
Ania - opinia (1) Jedzenie okropne..pizza nie zjadliwa...kuleczki ziemniaczane rowniez... Ania pizza nie dopieczona (2) Niedopieczona pizza i przede wszystkim kierowca do d*py. Kłóci się z klientem... Sheitan GDYBYM SUGEROWAL SIE (1) OPINIAMI TO NIGDY BYM TU NIE ZAMOWIL, a zamawiam zawsze, jestem stalym... klient Nie polecam (3) Bardzo niesolidna i nieuczciwa firma, czas oczekiwania miał być do 60 min, po... Robert Nie polecam (1) Absolutnie nie polecam, po 60 minutach oczekiwania na pizzę usłyszałam, że... Katarzyna porcja dla dzieci? (1) Zamówiłem pierś w sosie pieczarkowym. Dostałem mizerny kawałek mięsa w zupie,... Emrys Wszystko byłoby ok gdyby nie frytki (1) Frytki dostałem chyba dwu dniowe odgrzewane albo mieliscie stary olej, nie... Maciek Nie jest tak źle (1) Zamówiłam porcje obiadowe które dojechały gorące i obfite.Gdyby surówki i... zdegustowana Smacznie i szybko (1) Zamówiłem jedzenie z dowozem, przyjechali bardzo szybko, domyślam, że się... Patryyyyk najgorsze bolognese życia (1) nie lubię wyrzucać jedzenia, ale zamówiłem spaghetti bolognese i otrzymałem:... chłopak Polecam (1) Polecam dania obiadowe, zamowienie było przywiezione na czas, nie tylko... Kashmir spa Polecam! ;) (1) Smacznie, miło, polecam! klientka POLECAM (1) Zawsze zamawiam tam pizze, jest smaczna i dają dużo składników. Mi pasuje. Tomek Długo się czeka na niesmaczną pizze. (2) 1 godz. 40 min czekałem na pizze. Przywieziono pizze, która zamiast pizzą... kcr2 POLECAM I ZACHĘCAM (1) LUDZIE CZY WY JEDLISCIE KIEDYS WLOSKA PIZZE ?? W BONNELO PIZZA JAK I WLOSKA... STALY KLIENT No 6 popsuło się... (1) Byłam stała klientką, ale od pewnego czasu zauważyłam wyraźne popsucie się... Gośka Lipa (1) pierwszy raz skorzystałem i zarazem ostatni !! zadzwoniłem, zamówiłem,... Maglite