NAJGORSZA PIZZA JAKA W ZYCIU JADLEM (1) Nie polecam, ciasto smakowało jak naleśnik, gąbczaste i nie dobre. Stara... Maciej Nędza (1) dostawa po 2 godz, żarcie zimne i bez smaku...na dodatek nie dostarczyli... Piotr Słabo (1) Maja do mnie 50m , po ponad godzinie i upomnieniu sie przez telefon dostalem... Filip
Zawiedzeni - opinia (1) Nie polecam! Pizza bez sosu pomidorowego jako spodu, ciasto zamiast grubego... Zawiedzeni Polecam (1) W jednym z serwisów kupiłem kilka kuponów na pizzę, i za każdym razem gdy je... Piotr Takie sobie (1) Korzystajac z opinii innych klientów zamowilem pizze bez szynki, pizza... Michał nie polecamy :-( (1) dostarczona na telefon pizza niezgodna z zamówieniem: ciasto grube zamiast... k .i j. Ta Pizzeria to porażka (1) Tydzień temu zamówiłem Megapizzę Hawajską (50 cm) przez telefon. po pół... smakosz BARDZO DOBRA! POLECAM (1) Najlepsza pizza! Uważam, ze jakość pizzy i składników jest bardzo dobra!... Małgosia Wszystko super ! (1) Polecam jak najbardziej ;) Maciek . (2) czekanie na zamówione danie trwa wieki !!!! ile można czekać na zwykły... xx Mielonka zamiast szynki (1) W tej pizzeri szynka jest "szynka tyrolską" czyli zwykła konserwą.... Marek Koszmarna pizza- (1) - naprawdę koszmarna.Zamówiłam "cesarską",50cm. Zamiast szynki dodano... Melogia Kolejny raz nawalają z czasem (1) Blisko dwie godziny czekania na pizzę, zamiast 50minut. Kolejny raz. Odradzam brum Bardzo słabe (1) Pizza była zjadliwa, choć nie powalała, w okolicy jest kilka lepszych... cis3k SMACZNA :) (1) Zamawiałam kilka razy pizze, zawsze miałam zadowolającą mnie ilość... Karola Zadowolony (1) Coraz lepiej:) Czeka się długo, szczególnie w weekend.. Ale jak mają dużo... Marek Beznadziejna pizzeria (1) Pizza obrzydliwa, same najtańsze składniki, szynka to kilka wielkich plastrów... Miccaldo Mega! (1) Najlepsza pizza w życiu, obsługa mega! JokerBody Promocja Klub znizek 10 pizz za 100zl (3) Pizza ktora otrzymalismy do domu to tragedia. Jest niejadalna. Zamiast szynki... Maciek