Super jak zawsze (1) Dziekuje i bede zamawial dalej:) Andrzej dobra i tania pizza (1) Obsługa miła i kompetentna - nie zdażają się pomyłki w zamówieniach. Jakość... majkel NIESMACZNA (1) Ceny przystępne, obsługa w porządku, ale pizza niestety okropna. Poprosiłam... Małgosia
zmiennie... (1) Pizza jest zrobiona starannie, z wystarczającą, typową ilością składników,... aa.bb NIE POLECAM (1) Witam, na pizze czekałem bardzo długo, jak już ja dostałem była bardzo słona... dEREK Dobra ale.. (1) Już od jakiegoś czasu zamawiamy w tej pizzeri jedzenie, pizze są super,... Ania bardzo dobra pizza (1) Jedna z dwóch moich ulubionych pizzerii. Zamawiałam kilkakrotnie i zawsze... Anka OBRZYDLISTWO (1) Nigdy nie jedliśmy nic gorszego. Zamiast szynki - tania, śmierdząca mielonka,... Jaga pizza NIE! obsluga TAK! (1) jw. zamowienia szybko realizowane...probowalem kilkakrotnie...po prostu mi... Cinuch Nie w moim stylu (1) Pizza w stylu amerykańskim, ciasto chlebowate, zbite. Zdecydowanie bardziej... Sliwa Bardzo smaczna pizza (1) Polecam wszystkim. Jak do tej pory nie zawiodłam się a pizzeria działa już... suma SUPER (1) Na tą pizze jadę z Zaspy. Wystrój- schludnie, ładnie, bez jakichś... Lala super (1) pizza doskonała, dania smakowite, świeże!! Oby tak dalej!! Dader2 Polecam! (1) Jak dla mnie bezkonkurencyjni. Polecam! m nareszcie (1) Nareszcie dobra pizzeria na Ujescisku.Nie zastanawiajcie się,czy zamówić,polecam yskaa Bardzo fajnie (2) Wystroj narazie zostal podobny, ale na szczescie wszystko inne zmienilo sie... zadowolony klient Naprawdę dobre pizze (1) Wreszcie znalazłem świetną pizzerię, po wielu latach. Duży wybór w menu, jak... Piotr