znikający wątek??

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Czy może mi ktos wyjasnić gdzie podział sie mój wątek "TANIE CIUSZKI 3-6 MIESIECY NAPRAWDE WARTO ZAPRASZAM" ??
Jeszcze kilka godzin temu był,a teraz przesortowalam watki az do 20 strony i nic.Czy ktos mogł go wyrzucić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: znikający wątek??

może admin? bo jakas afera z ogłoszeniami było ostatnio na forum

afera z ogłoszeniami?Ale moje ogloszenie chyba nie mialo z tym nic wspólnego?to dlaczego ktos je usunął?

Przeczytaj pierwszy post na tym forum od administratora. Jest zakaz umieszczania ogłoszeń.

Na bank admin wyczaił i usunął. Ostatnio bardzo mu się wzrok wyostrzył :)

A myślałam ,że czasy cenzury juz dawno mineły... a tu niespodzianka...
A wie ktoś w takim razie gdzie mogłabym wystawić ubranka po moim synku?Mam ich troche,są w dobrym i w bdb stanie i chcialabym je tanio sprzedać.
A niktore mamy z forum chetnie by pewnie kupily.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Trochę to nie fair bo na Weselu mają wątek podpięty pinezką "Sprzedaż sukni ślubnej - wszystkie" a my to co sroce z pod ogona?

przeciez nie wystawialam mebli tylko ubranka dzieciece.A poza tym z tego co zauwazylam to nie tylko ja wystawilam tu ubranka dla dziecka.Więc nie wiem dlaczego tylko mój wątek zniknąl?!

Witam,

Regulamin nie zakazuje Paniom dodawania ogłoszeń o sprzedaży - zakazuje natomiast notorycznego "podbijania" takich tematów i zakładania nowych o tej samej treści. Usuwałem Pani codziennie po pare "hopek" i ostatecznie zdecydowałem się zablokować temat. W nowo powstałym wątku popełnia Pani ten sam błąd i jeśli sytuacja będzie się powtarzać to temat również zostanie zablokowany.

Agusia:)
Użytkowniczki forum weselnego wyszły z inicjatywą i same założyły temat dla wszystkich ogłoszeń związanych z sukniami który został przeze mnie przyklejony. Jeśli użytkowniczki "Rodziny i Dziecka" założą taki temat to również z chęcią go Paniom przykleje ;)

Pozdrawiam

Inne tematy z forum

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

Nowa Dąbrowa (10 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację nowo powstającego osiedla przyszli mieszkańcy Nowej Dąbrowy będą mogli...