znowo silownia:)

Witajcie!
Juz prawie miesiac jak sie przeprowadzilisme do Gdyni, (osiedle Dabrowa) i poniewaz jeszcze nie zname Trojmiasta dobrze prosila bym o rade. Czy moze ktos mi podpowie gdzie w mojej okolicy jest fitness club z basenem lub duza silownia . Nie zalezy mi na cenie , tylko ze by byla na poziomie i nie za bardzo zatloczonej:). Wiem ze to pytanie bylo zadawane juz mnostwo razy ale jakosz nie moge znalesc nic w mojej okolicy. Mam samochod, tak ze nawet gdy by nie bylo nic na moim osiedle to nie jest problem dojechach gdzies w poblizu. Przegladalam ksiazke telefoniczna i Internet....az nie chce mi sie wierzyc ze w atkim miescie nic takiego nie ma. Bardzo bym byla wdzieczna za pomoc.
Pozdrawiam i milego weekendu zycze:)
A.Pod...
P.S. ze uwag dotyczace mojej ortografii z gore dziekuje. Nie jestem polka:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: znowo silownia:)

Jest niedaleko klub Activ na ul.Nagietkowej, podobno super. chcę się tam zapisać, więc zobaczymy...:)

Re: znowo silownia:)

Dziekuje bardzo:)

Inne tematy z forum

Czy warto uprawiać sport? (12 odpowiedzi)

Tak się składa, że większość moich kolegów nie uprawia żadnego sportu. Ich zdaniem nie jest on im...

tenis (3 odpowiedzi)

Rozumiem, że selekcja może rzeczywiście być kontynuowana, ponieważ indywidualny projekt wymaga...

Bonus powitalny jak z nim grać, aby zarobić (8 odpowiedzi)

Cześć wszystkim. Chciałbym dowiedzieć czy można zarobić, na bonusach powitalnych w kasynach...