zostawil mnie ...:(((

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
zostawil mnie....na 2 msc przed slubem...juz wszystko bylo zorganizowane , wczoraj mi oznajmil ze ma kogos innego..na nic prosby, placz , wyznania....bylismy para 6 lat... bylo super... a najgorsze to jest to ze zostawil mnie dla .. i tu szok :(( faceta!!!!!!!!!!koszmar!!jak ja to powiem moim rodzicom??ze 6 lat zylam z gejem?!?!?!?!?!wszytsko na nic:(((zycie mi sie zawalilo...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zostawil mnie ...:(((

chciałam coś napisać , ale zabrakło mi słów... straszne

wspolczuje :(

dziewczyny, nie dajcie sie nabrac, przeciez ktos sobie robi niezla beke z waszych komentarzy, to jasne ze to prowokacja o temacie rodem z opery mydlanej...żałosne...

jeny!!!myslalam ze takie historie zdarzaa sie tylko na filmach.bardzo mi przykro i wspolczuje.trzymaj sie

dziwne za niejaka Alicja K. dotad sie nie wypowiedziala w zadnym watku dopiero jej sie na zwierzenia zebralo, jak slubu nie bedzie :)
ja bym sie nie chwalila taka wiadomoscią :))))

a dal mnie to pic..niejakiej ALicji K, nagle odezwała sie na forum.....weźcie pod uwagę dziewczyny, że znamy się przynajmniej z naszych loginów - wypowiedzi, z nzacie choć jedna wypowiex Alicji K, która jest dwa m-ce przed slubem???.........Jak dla mnie chodiz o ozywienie forum i temat do dyskusji......

a ja Alicjo K nie wierzę w prawde Twojego wątku......a tanie sensacje nie śa dla mnie warte moich przemyśleń

współczuje co za cham, nie łam sie napewno znajdziesz jeszcze swoją prawdziwa połówke 3m sie

Wiecie,co?!!! Ja mysle, ze ktos sobie zarty stroi z Nas i forum. To nie pierwszy juz taki glupkowaty temat. Jak facet, ktory jest gejem wytrzymalby z kobieta 6lat, planowalby slub i nagle oczy otworzyl, ze lubi chlopcow!? Cos mi tu nie pasuje...

NIE ZASMIECAJCIE NAM FORUM JAKIMIS BZDETAMI!!!!!!

też mi ten temat podpada,
ale znam taką sytuację, co się facet ujawnił po 20 latach małżeństwa !!!!
ukrywał swojego chłopaka "bo sie bał o dzieci, a teraz są już dorosłe, wiec zrozumieją"
fuj, biedna żona

dla mnie tez jest to jakas prowokacja.......niesmaczna w dodatku.........

brak słów! nie wiem co powiedzieć. 6 lat i tak poprostu odszedł do innego faceta?

KURDE,CO SIE TU DZIEJE???Ja juz sama nie wiem czy to prawda,choc mialam ochote napisac ze to zart ale z drugiej strony tez tak moze byc.bardzo mozliwe ze to kit bo jak widac osoba poszkodowana juz glosu nie zabiera:(no coz chyba to jednak zart

słonko i prowokacja......cóż musisz popracować jeszcze nad swoimi wypowiedziami, bo niestety sa jeszcze przesiaknięte (i to bardzo) Twoim infantylizmem......jak dojrzejesz, to zrozumiesz, że osoby pojawiająe sie ot tak i wypisujące takie bzdury, to czyjś wymysł.....

zastanów się, czy przez 6 lat gej by sie nie ujawniał w taki czy inny spsosób?? Skoro podniecaja go faceci, to nie wytworzyłoby sie to z dnia na dzień.......ale czy ty to będziesz umiała pojąc???

troszke dziwne ze juz sama alicja sie nie odezwala

nie ma sensu tracic czasu, opuście ten wątek. jesli jest choc krzta prawdy w tym założycielka wątku się odezwie jeszcze.pozdrawiam

...troszkę się studiowało tej psychologii i pedagogiki. Ma się chyba pewien obraz po tej wypowiedzi. Obojętnie jest to czy jest to prawda czy nie, problem jest zupełnie inny. Dużo osób potrzebuje zainteresowania swoją osobą, bo np takie forum "weselnik" jest ich jedyną rozrywką. Zero przyjaciół, którzy mogą pomóc zwyczajnie się wygadać. Czasem ktoś potrzebuje zwykłej satysfakcji, że jego post ma taką ogładalność.... i tyle...

Dla mnie to tez brzmi podejrzanie i wcale nie śmiesznie

przykro mi ze tak ze mna pojechałyscie... ja bylam na tym forum ale pod innym pseudo :( widac wlasnie jakie jestescie wredne i nie wspolczujecie innym w potzrebie...i jak na was mozna liczyc... niepotzrebnie pisalam o tym,myslalam ze ktoras mi doradzi a tu... :(( dzieki dziewczyny, chwala wam za to... zegnam.

To pa

Wlasnie, pa. Pozal sie przyjaciolce albo idz do psychoterapeuty. Życie jest brutalne :)))))

hahahaha żałosne jestescie baby!!bez kitu mała prowakacja i zamiast pracowac przezywacie i trzesiecie sie przed monitorem !!! hahahahaha !!! beka na maxa!!kocham to forum!:D hahahahaha

ubaw po pachy jesteś skończonym gnojkiem, obyś nigdy nie był w takiej sytuacji wiesz!!!Ale z ciebie żałosny kretyn,po prostu brak słów!!!!!!!!!!!!!!!!!

żal mi chłopa... ale tylko tak troszkę :)

żałosny to ty jesteś mój drgi i na maxa prymitywny jesli śmieszą cia takie żarty...chyba z inteligencja zbyt wiele nie masz wspólnego;)

dziewczyny,a moze znajdziemy dla takich palantow forum?przypuszczam ze jest,np"FORUM DLA IDIOTOW"Tam beda mieli pole do popisu,co jeden to lepszy

wez sie lepiej do roboty Pawelek a nie siedzisz ciagle na forum..................:-)

To jest z pewnością gej, którego facet zostawił hi hi hi dlatego nas dziewczyn nie lubi i nas obraża, ja akurat jestem w domu - studiuję, a on pewnie się nudzi i nie ma pracy hi hi hi bo kto by takiego lalusia zatrudnił, szef nie mógłby się na chwilę odwrócić hi hi hi

pudło kretynko, jestem hetero i mam boska babke:D o wiele ladniejsza niz np beata81 :P a ps .glupie jestescie ze swoje foty wklejacie... tracicie anonimowosc :Pwasza sprawa!koniec watku bo juz nudny :P hahahahaha

boska baba:)hehe chyba jakis niedowartościowany jestes co:)?poprostu prymityw...stary ile masz w bicepsie?..bo na takiego mi wygladasz...ps kup sobie nowy dres to ci troszke lepiej sie zrobi:)

nie gadajcie z nim , przecież o to mu chodzi żeby "rozmowa się toczyła"

poza tym podejrzewam ,że nawet w marzeniach nie prosiłeś o taka ładną kobiete jaką jest beata81:)z zdjęcia zapewne swojego nie wkleisz bo jestes paskudny...tacy zazwyczaj swoje kompeleksy leczą na forum głupotami...może idź sie dokształć troszkę co?a nie czas na forum tracisz ,które zapewne do niczego ci nie jest potzrebne ,bo wątpie ,że kobieta przy zdrowych zmysłach chciałaby takiego ..hmm...bleeee....juz mnie wzdryga jak sobie pomyśle o tobie...taka kupa w głowie tylko nielicznym sie zdarza:)

monia, proszę!!
z takich opinii nigdy nic dobrego nie wychodzi,
bo potem to sie na mnie odbije,
omińcie temat mojego wyglądu, plisss

słuchajcie, czy ja sie tu ogłaszam z jakimiś tekstami typu:

patrzecie, jaka jestem z*******a?

litosci ludzie !!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie gadajcie z nim , przecież o to mu chodzi żeby "rozmowa się toczyła"

nie, spokojnie, come on dajcie spokoj z tym watkiem, non sens , typ jest walniety i ok :) niech sobie zyje z tym i ze swoja super laska- chyba z drewna, beata81 nie daj sie sprowokowac, jest ok , i nie przejmuj sie!:))zakonczyc ten watek!!!!halo!!admin :P

stary, jesteś z****iście przykry i do tego powalony grubo!!:)))) nikt nie pytał Cię o zdanie czy Beata jest ładna czy nie!!więc co się odzywasz!!nie chcę wiedzieć co z ciebie za dno....

...hahahaha żałosne jestescie baby!!bez kitu mała prowakacja i zamiast pracowac przezywacie i trzesiecie sie przed monitorem !!! hahahahaha !!! beka na maxa!!kocham to forum!:D hahahahaha ...

no widzisz Slonko? nie bylo sie czym podniecac, ale psssttt, wypowiedz Slonka w tajemniczy sposob sie ulotnila, i moja odpowiedz tez...ktos tu ma znajomosci z adminem forum

A przepraszam, a ty co robisz na tym formu? Też się trzęsiesz przed monitorem. Pełno ciebie w kilu wątkach.
Trzęś się dalej.

Czesc! Sytacja jak z filmu :( wspolczuje bardzo. Ale nie ma tego zlego coby na dobre nie wyszlo!! I dodam jeszcze czas leczy rany. Trzymaj sie

olafson i po co podnosisz ten wątek, juz sie wyjaśniło, że se ktoś jaja z nasz robi!!