stat
Impreza już się odbyła

Czterech szefów kuchni z Trójmiasta łączy siły, by przygotować dla swoich gości wspólną kolację. Dania sygnowane przez Pawła Stawickiego z Mercato, Jacka Koprowskiego ze Sztuczki, Pawła Wątora z Eliksiru i Marcina Popielarza z Białego Królika potrafią skraść serca najbardziej wymagających gości. Jeden wieczór, cztery dania stworzone przez najlepszych szefów kuchni, jeden niepowtarzalny deser, wiele kulinarnych doznań.

12 - 28 września 2025, g. 18:00

Łeba,
Wstęp wolny
wymagana rezerwacja

paź 17

piątek, g. 18:00

Gdańsk,
bilety 349 zł
cena kolacji: 190 zł

Wymagana wcześniejsza rezerwacja: katarzyna.boniecka@hilton.com

MENU

Amuse Bouche

Sztuczka (przystawka zimna)
Tatar z troci/ czarny ptyś/ rzeżucha/ rokitnik

Eliksir (przystawka ciepła)
Risotto z topinamburem/twaróg estragonowy/ czarne kurki/ espuma grzybowa/ suszone wiśnie

Mercato
Cobia/ karczoch/ seler naciowy/ kawior

Biały Królik
Dzik/ salsefia/ burak/ dereń

Pre-dessert

Patryk Szczepański
Kokos/ kakao/ pomarańcza

Petit fours

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.