Czterech szefów kuchni z Trójmiasta łączy siły, by przygotować dla swoich gości wspólną kolację. Dania sygnowane przez Pawła Stawickiego z Mercato, Jacka Koprowskiego ze Sztuczki, Pawła Wątora z Eliksiru i Marcina Popielarza z Białego Królika potrafią skraść serca najbardziej wymagających gości. Jeden wieczór, cztery dania stworzone przez najlepszych szefów kuchni, jeden niepowtarzalny deser, wiele kulinarnych doznań.
cena kolacji: 190 zł
Wymagana wcześniejsza rezerwacja: katarzyna.boniecka@hilton.com
MENUAmuse Bouche
Sztuczka (przystawka zimna)
Tatar z troci/ czarny ptyś/ rzeżucha/ rokitnik
Eliksir (przystawka ciepła)
Risotto z topinamburem/twaróg estragonowy/ czarne kurki/ espuma grzybowa/ suszone wiśnie
Mercato
Cobia/ karczoch/ seler naciowy/ kawior
Biały Królik
Dzik/ salsefia/ burak/ dereń
Pre-dessert
Patryk Szczepański
Kokos/ kakao/ pomarańcza
Petit fours
Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.