Zapraszamy serdecznie na zabawę andrzejkową nad samym morzem przy akompaniamencie największych hitów począwszy od lat 80-tych kończąc na współczesnych oraz szeregu niespodzianek, które dla Państwa przygotowaliśmy. Ogrzewany taras z widokiem na morze z pewnością doda komfortu podczas zabawy. Menu przygotował młody talent, nasz szef kuchni Kamil, stawiając na tradycyjną polską kuchnię.
MENU ANDRZEJKOWE
APERITIF
Kieliszek domowej nalewki
STÓŁ WIEJSKI
Selekcja wędlin z dzika, pasztet z dzika, domowe marynaty
ZUPA
Tradycyjny rosół z makaronem
PRZYSTAWKI
Carpaccio z buraka z kozim serem i orzechami włoskimi
Sałatka z sezonowymi warzywami, vinaigrette cytrynowy
Tatar z łososia żółtkiem i szalotką
Marynowany śledź z cebulką
Dorsz po grecku
DANIA GŁÓWNE
Łosoś w cytrusowej marynacie
Kurczak nadziewany mozzarellą i suszonymi pomidorami
Grillowane polędwiczki w sosie z zielonego pieprzu
Gulasz z dzika ze świeżym tymiankiem i pieczonym burakiem
DODATKI
Tradycyjne kluski śląskie
Pieczony ziemniak z czosnkiem i rozmarynem
Ziemniaki z wody z koperkiem
Frytki
Ćwikła
Domowe marynaty
Pieczywo na zakwasie żytnim
DESER
Słodki bufet
NAPOJE
Woda
Soki
Kawa / Herbata
DLA PARY
Żubrówka biała 0,5l lub karafka wytrawnego wina czerwonego 0,5l
Żubrówka biała 0,5l lub karafka wytrawnego wina białego 0,5l
O godzinie 23:00 specjalnie dla Państwa serwujemy lepione przez nas pierogi
z wołowiną i konfiturą z czerwonej cebuli oraz domowy barszcz.
---
Dla Państwa komfortu w celu zagwarantowania miejsca prosimy o rezerwację stolika.
Informujemy również, że pobieramy opłatę w wysokości 50% płatną przelewem na konto
bądź osobiście w lokalu.
Organizator zastrzega sobie prawo do odwołania imprezy z przyczyn niezależnych od siebie
lub jeśli liczba uczestników nie osiągnie zakładanego minimum.
Rezerwacje
tel. 530 - 659 - 666