stat
Impreza już się odbyła

Zapraszamy serdecznie na zabawę andrzejkową nad samym morzem przy akompaniamencie największych hitów począwszy od lat 80-tych kończąc na współczesnych oraz szeregu niespodzianek, które dla Państwa przygotowaliśmy. Ogrzewany taras z widokiem na morze z pewnością doda komfortu podczas zabawy. Menu przygotował młody talent, nasz szef kuchni Kamil, stawiając na tradycyjną polską kuchnię.

gru 24

wtorek, g. 17:00

bilety 365 zł
gru 24-25

wtorek - środa

Gdańsk,
bilety 280 zł
ulgowy 160 zł
MENU ANDRZEJKOWE

APERITIF
Kieliszek domowej nalewki

STÓŁ WIEJSKI
Selekcja wędlin z dzika, pasztet z dzika, domowe marynaty

ZUPA
Tradycyjny rosół z makaronem

PRZYSTAWKI
Carpaccio z buraka z kozim serem i orzechami włoskimi
Sałatka z sezonowymi warzywami, vinaigrette cytrynowy
Tatar z łososia żółtkiem i szalotką
Marynowany śledź z cebulką
Dorsz po grecku

DANIA GŁÓWNE
Łosoś w cytrusowej marynacie
Kurczak nadziewany mozzarellą i suszonymi pomidorami
Grillowane polędwiczki w sosie z zielonego pieprzu
Gulasz z dzika ze świeżym tymiankiem i pieczonym burakiem

DODATKI
Tradycyjne kluski śląskie
Pieczony ziemniak z czosnkiem i rozmarynem
Ziemniaki z wody z koperkiem
Frytki
Ćwikła
Domowe marynaty
Pieczywo na zakwasie żytnim

DESER
Słodki bufet

NAPOJE
Woda
Soki
Kawa / Herbata

DLA PARY
Żubrówka biała 0,5l lub karafka wytrawnego wina czerwonego 0,5l
Żubrówka biała 0,5l lub karafka wytrawnego wina białego 0,5l

O godzinie 23:00 specjalnie dla Państwa serwujemy lepione przez nas pierogi
z wołowiną i konfiturą z czerwonej cebuli oraz domowy barszcz.

---
Dla Państwa komfortu w celu zagwarantowania miejsca prosimy o rezerwację stolika.
Informujemy również, że pobieramy opłatę w wysokości 50% płatną przelewem na konto
bądź osobiście w lokalu.
Organizator zastrzega sobie prawo do odwołania imprezy z przyczyn niezależnych od siebie
lub jeśli liczba uczestników nie osiągnie zakładanego minimum.

Rezerwacje
tel. 530 - 659 - 666