stat
Impreza już się odbyła

Bal Sylwestrowy 2008 Opinie (10)

Bal Sylwestrowy

lis 29-30

piątek - sobota, g. 20:00

Gdynia,
bilety 325 zł
sty 18

sobota, g. 19:00

bilety 70 - 151 zł
Kup bilet
!!!!!!!! SYLWESTER 2008 W ESTRAGONIE !!!!!!!!

Szampańska zabawa z bogatą konsumpcją, licznymi konkursami przy świetnej muzyce w jednym z najlepszych lokali w Gdańsku!!!

Proponujemy Państwu:

* Wykwintny obiad, deser oraz bufet zakąskowy
* Bufety z kawą, herbatą, owocami oraz ciastami
* Wyborny smak oraz elegancję serwowanych dań
* Niepowtarzalne wnętrza i wystrój sal
* Profesjonalną obsługę
* Klimatyzowane sale
* Lokalizację w samym sercu Starego Miasta
* Pyszną, beztroską zabawę do białego rana


MENU WLICZONE W CENĘ:



Przekąska:
Pasztet "Estargon" z masełkiem estragonowym i sosem Cumberland

Zupa:
Francuska zupa cebulowa serwowana z grzanką czosnkową

Główne danie:
Roladka z wieprzowiny marynowanej w ziołach prowansalskich uwieńczona śmietanowo - winnym sosem z dodatkiem pomidorów serwowana z ziemniaczanym gratin oraz bukietem warzyw

Ponadto:
Bufet wybornych ciast, tortów oraz gorących napojów.

Bufet zakąskowy:
Staropolska rolada z boczku z mięsnym nadzieniem
Rolada z kurczaka z bakaliami
Karkówka marynowana w aromatycznych ziołach
Pieczony schab nadziewany śliwką kalifornijską
Deska wędlin i kabanosów
Rożki z szynki nadziewane pastą serową z dodatkiem czosnku
Tymbaliki drobiowe
Sushi z dodatkiem wasabi oraz sosu sojowego Kikkoman
Pstrąg faszerowany wędzonymi pastami ułożony w całości
Śledź w trzech smakach
Łosoś wędzony serwowany na twarogowej poduszce
Nadziewane łódeczki z ogórka uwieńczone medalionami z szynki
Tartoletki smakowe
Platery koreczków i kanapek ozdobnych
Nadziewane połówki jajek ozdobione karbowanym ogórkiem
Selerowa sałatka z kurczakiem
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
Sałata Grecka

Bufet wiejski:
Aromatyczna szynka wędzona
Swojski baleron
Rolada z boczku
Smalec bogaty w skwarki i soczystą cebulkę
Twarożek na ostro
Ogórki kiszone
Bukiet marynowanych warzyw

Ponadto:
Zimne sosy
Pieczywo

Noworoczne danie gorące:
Węgierska zupa Bogracz serwowana po północy.

Alkohole:
lampka wina musującego na osobę
0,5 l. wódki na dwie osoby

Napoje:
0,5 l. soku owocowego na osobę
0,5 l. coca - coli na osobę
0,25 l. wody mineralnej na osobę
kawa, herbata - bez ograniczeń



REZERWACJE:
Restauracja ESTRAGON
Ul. Chlebnicka 26
80-830 Gdańsk
Tel/Fax (58) 309-17-00, Tel kom. 603-99-66-66
www.estragon.pl, restauracja@estragon.pl