stat
Impreza już się odbyła

Serdecznie zapraszamy Państwa na kolejne, kulinarne wydarzenie. Tym razem, bohaterem najbliższego, niedzielnego brunchu został pomidor!

wrz 26

piątek, g. 17.00

Gdynia,
bilety 290 zł
lis 27

czwartek, g. 18:00

bilety 990 zł
Szef Kuchni - Łukasz Szczepaniak - zaserwuje Państwu m.in:
- pomidory faszerowane musem z tuńczyka i kaparów
- babeczki z musem z suszonych pomidorów
- carpaccio z polędwicy wołowej z czerwonym pesto, rukolą i parmezanem
- sałatkę capreze z mini mozzarelli i pomidorków koktajlowych
- krem z pieczonych pomidorów z bazylią i grzankami
- pierś z kurczaka przekładaną pomidorami, podaną na szpinaku 
...oraz znacznie więcej!

Pełne menu dostępne na: www.hotelhaffner.pl/uploads/brunch_180408.pdf

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.