stat
Impreza już się odbyła
wrz 12

piątek, g. 18:00

Gdańsk,
bilety 349 zł
wrz 26

piątek, g. 17.00

Gdynia,
bilety 290 zł
Degustacja obejmuje:
- Młody Ziemniak 2016
- Młody Ziemniak 2015 Vineta
- Single Rye
- Single Barley
- Single Oat
- Single Potato

Do każdego produktu foodpairing stworzony przez szefa kuchni Pawła Wątora.

Po zakończonej degustacji warsztaty koktajlowe, czyli jak można wykorzystać przedstawione wódki w domu w postaki koktajlowej. W ramach warsztatów uczymy 3 prostych koktajlów z prostymi produktami, które także będziemy uczyć jak wykonać w domowych warunkach.

Cena za osobę: 150zł

Bardzo ograniczona ilość miejsc!
Rezerwacji można dokonywać pod numerem telefonu: 570 191 910

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.