Zapraszamy do uczestnictwa w podróży po wielkanocnych smakach Europy.
Dzień 2:
POLAK WĘGIER DWA BRATANKI
Po subtelnych smakach Francji zabierzemy Państwa w lekko pikantne zakątki Wielkanocy węgierskiej.
Na smaczny początek,
na śniadanie zaserwujemy tradycyjne kiełbaski węgierskie z papryką.
Koszt śniadania 30 PLN/osoba
Godziny 7.00 - 11.00
Na kolację serwujemy
Zupa
Zupa gulaszowa z kluseczkami kładzionymi
Danie główne
Schab pieczony w sosie paprykowym podawany z ziemniakami ziołowymi oraz warzywami gotowanymi
Deser
Keks z owocami i czekoladą
Koszt kolacji 40 PLN / osoba
Menu nie obejmuje napoi do kolacji
Wymagana wcześniejsza rezerwacja.
Szczegółowych informacji udziela recepcja hotelu pod numerem 058 522 44 00.