Zapraszamy na Warsztaty Dzikiej Kuchni, podczas których poznacie wartości roślin po których na co dzień depczecie i które nie przykuwają waszej uwagi.
Podczas wspólnego spaceru poznamy je na nowo i nazbieramy. Następnie w kuchni odkryjemy potencjał kulinarny "produktów z leśnego marketu" przygotowując zaskakująco smaczny i zdrowy posiłek.
kiedy: 21 maja w godz. 11:00-17:00.
miejsce: FabLab Trójmiasto - tuBAZA Gdynia Kolibki, dawny budynek hipoterapii (na przeciwko stacji shell przy CH Klif, przystanek SKM - Gdynia Orłowo)
dla kogo: dla osób indywidualnych i rodzin z dziećmi.
koszt udziału:
bilet indywidualny - 80 zł
bilet rodzinny - 140 zł
Prowadzący:
Filip Malinowski - założyciel Fundacji Zdrowego Życia (zdrowegożycia.pl), pasjonat samowystarczalności, architekt kulinarny, organizator imprez promujących lokalnych producentów żywności oraz kulturę jedzenia, konsultant Young Living Esential Oil.