stat
Impreza już się odbyła

Podczas warsztatów poznacie jak ze zwykłych prostych produktów stworzyć pyszne, zdrowe, niskokaloryczne tort, które smakowo nie różnią się od tradycyjnych cukierniczych wyrobów. Stworzymy torty ze zdobieniem Drip Cake.

wrz 29

niedziela, g. 10:00

bilety 220 zł
paź 30

środa, g. 17:30

Gdańsk,
bilety 189 zł
Nauczymy się wypiekać bezglutenowy biszkopt bez dodatku cukru jak i bezglutenowy. Jeśli uczestnik chce wykonać tort w wersji wegańskiej, bezcukrowej i bezglutenowej, każdy z uczestników będzie miał do wyboru wersję wykonywanego tortu. Każdy zabiera ze sobą stworzone dzieła do domu

Podczas warsztatów zapewniamy:

doskonałą zabawę,
degustację przygotowywanego tortu,
fartuch dla każdego uczestnika,
uszykowane stanowisko pracy z wszystkimi produktami,
wodę mineralną, kawę i herbatę,
materiały szkoleniowe,
opakowania na wynos, dzięki którym podzielisz się swoimi potrawami z najbliższymi,
pomoc w wykonywaniu ciast i cenne wskazówki,
certyfikat ukończenia warsztatów.

Przebieg Warsztatów:

Przedstawienie i prezentacja tortów jakie będziemy wykonywać podczas warsztatów.
Omówienie wykonania idealnego tortu
Omówienie zamienników cukru, zamienników mąk, produktów przeznaczonych dla alergików i wegan.
Przygotowanie biszkoptu bez cukru, bez glutenu, wegańskiego
Przygotowanie kremów idealnych w wersji Fit i bez cukru.
Przygotowanie Drip Cake w różnych wersjach.
Zdobienie tortów.
Zdjęcia wykonanych słodkości.
Wręczenie certyfikatów.

Ilość miejsc ograniczona (max 8)

Czas Trwania 4-5h

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    300 zł
Zapisy:

akademia@wypiekana.pl,

tel. 608-419-930