stat
Impreza już się odbyła

Zapraszamy na wyjątkową degustację nowego, jesiennego menu w restauracji Vana! Przygotowaliśmy dla Was niesamowite dania inspirowane smakami jesieni, gdzie tematem przewodnim jest dynia i boczniaki.

gru 31

wtorek, g. 20:00 - 01:00

bilety 400 zł
mar 1-2

sobota - niedziela

Gdańsk,
bilety 15 zł
Menu Degustacyjne zawiera :

Przystawkę:

Rozpoczniemy od świeżej sałatki z kozim serem, pieczoną dynią, suszonymi pomidorami i orzechami włoskimi, podanej z lekkim sosem cytrusowo-miodowym.

Zupę:
Następnie zaserwujemy aksamitny krem z dyni z dodatkiem chrupiącego, pieczonego jarmużu klasyka jesiennej kuchni, podkreślająca bogactwo sezonowych składników.

Danie główne:
Do wyboru będą trzy wyjątkowe propozycje:
- Pumpkin Delight: kremowe risotto dyniowe z kurczakiem lub krewetkami, które zaskoczy Was głębią smaku.
- Salmon & Mushrooms: soczysty łosoś z boczniakami, szpinakiem i młodymi ziemniakami.

Deser:
Degustację zakończymy pysznym, kremowym sernikiem dyniowym o cynamonowym aromacie słodki akcent idealny na zakończenie kolacji.

W cenie degustacji zawarta jest również woda oraz jedna kawa (biała lub czarna) lub herbata do wyboru.

Nie przegapcie tej kulinarnej podróży po jesiennych smakach do zobaczenia w Vanie!

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    139 zł
Cena: 139 zł za osobę.

Rezerwacje przyjmujemy mailowo pod adresem garnizon@vanaeats.com lub przez wiadomość DM. Wymagana jest przedpłata na konto.