Jak wiecie, wyjątkowe wydarzenia kulinarne to nasza specjalność. Tym razem przygotowaliśmy coś niesamowitego! Wydarzenie pod hasłem "Kawior, szampan i... włowina w Crazy Butcher Bistro Gdańsk" to nasza druga akcja we współpracy z Wine Taste i pierwsza z marką Antonius, znaną z dystrybucji wybornego kawioru z jesiotra produkowanego w Polsce.
Co przygotowaliśmy na 22 kwietnia? Przede wszystkim specjalne
menu ze stekami z japońskiej wołowiny z Kagoshimy w roli głównej. Do tego
porcje degustacyjne kawioru i fantastyczna
selekcja win z szampanem Bollinger Special Cuvee na czele.
Zaczynamy w piątek (22 kwietnia) o godzinie 20:00.
Koszt pełnego menu i rezerwacji to tego dnia 350 PLN / os.
Rezerwacji można dokonywać za pośrednictwem mediów społecznościowych lub telefonicznie, dzwoniąc pod numer +48 573 525 325.
Zapraszamy do Crazy Butcher Bistro na terenie gdańskiego Garnizonu (ul. Leśmiana 11, wejście od ul. Hemara)!