stat

Sylwester 2025/2026 - wszystkie imprezy

Pierwszy serwis godzin. 17:00 19:30

Menu Klasyczne
Amuse Bouche
Nuggetsy z kurczaka z Bresse / kawior Antonius *****Menu wegetariańskie
Amuse Bouche
Vol au Vent z leśnymi grzybami / smardze / świeże zioła
Entrée
Ostryga w consomme z dashi i imbirem / ogórek kompresowany z Mirinem
First Course
Seriola / żel z cytryny i tymianku / oliwa koperkowa / puree z kalafiora i migdałów
Main Course
Comber z sarny / sos koniakowo - czekoladowy / tarta tatin z borettaną / jadalne złoto
Deser
Mille feuille / mus z pralin orzechowych / pistacjowy krem chantilly / malina
Entrée
Tatar z buraka/ śliwka umeboschi / ser Manchego wędzony dojrzewający w popiole 6 miesięcy / majonez pietruszkowy
First course
Cebula Tropea faszerowana soczewicą i karczochami / krem bazyliowy z ricottą / glazura z porto
Main Course
Cannolo z ciasta kataifi / beyond Meat /duxelle z boczniaka / sałata / fenkuł karmelizowany miodem gryczanym aromatyzowany olejem roztoczańskim / sos arrabiata
Deser
Mille feuille / mus z pralin orzechowych / pistacjowy krem chantilly / malina

Cena: 499 zł / osoba
Cena obejmuje wybrane menu degustacyjne (klasyczne lub wegetariańskie), na początek kieliszek polskiego wina musującego Yacobus z Winnicy Jakubów lub kieliszek bezalkoholowej Cavy oraz wodę gazowaną i niegazowaną.

W dniu 31 grudnia 2025 r. obowiązuje wyłącznie powyższe menu degustacyjne  nie prowadzimy w ten wieczór serwisu à la carte.

Rezerwacje przyjmujemy na rozpoczęcie kolacji między 17:00 a 17:30.

Kolacja trwa do około 19:30  po tym czasie uprzejmie prosimy o zakończenie spotkania, aby nasz zespół mógł spokojnie zrealizować pełne menu i przygotować się na kolejną turę gości.

- - - - - - - - 

Drugi serwis godzin. 20:30 23:00

Menu Klasyczne
Amuse Bouche
Nuggetsy z kurczaka z Bresse / kawior Antonius *****/ biała trufla
Entrée
Ostryga w consomme z dashi i imbirem / ogórek kompresowany z Mirinem
Prelude Surf & Turf
Szaszłyk z Wagyu i przegrzebki / glazura miso speck / Veloute z sałaty masłowej
First Course
Seriola / żel z cytryny i tymianku / oliwa koperkowa / puree z kalafiora i migdałów
Intermezzo
Sorbet jabłkowo-ogórkowy / mus z pietruszki / piana z maślanki
Main Course
Comber z sarny / sos koniakowo - czekoladowy / tarta tatin z borettaną / jadalne złoto
Deser
Mille-feuille / mus z pralin orzechowych / pistacjowy krem chantilly / malina

Cena: 749 zł / osoba

Menu wegetariańskie
Amuse Bouche
Vol au Vent z leśnymi grzybami / smardze / świeże zioła
Entrée
Tatar z buraka / śliwka umeboschi / ser Manchego wędzony dojrzewający w popiole 6 miesięcy / majonez pietruszkowy /
Prelude
Pave z topinamburu /świeża biała trufla / veloute z agrestu/ granita z koziego sera i chrzanu / puder z oliwek kalamata
First course
Cebula Tropea faszerowana soczewicą i karczochami / krem bazyliowy z ricottą / glazura z porto
Intermezzo
Sorbet jabłkowo-ogórkowy / mus z pietruszki / piana z maślanki
Main Course
Cannolo z ciasta kataifi / beyond Meat /duxelle z boczniaka / sałata / fenkuł karmelizowany miodem gryczanym aromatyzowany olejem roztoczańskim / sos arrabiata
Deser
Mille feuille / mus z pralin orzechowych / pistacjowy krem chantilly / malina

Cena obejmuje wybrane menu degustacyjne (klasyczne lub wegetariańskie), na początek kieliszek polskiego wina musującego Yacobus z Winnicy Jakubów lub kieliszek bezalkoholowej Cavy oraz wodę gazowaną i niegazowaną.

W dniu 31 grudnia 2025 r. obowiązuje wyłącznie powyższe menu degustacyjne  nie prowadzimy w ten wieczór serwisu à la carte.

Rezerwacje przyjmujemy na rozpoczęcie kolacji między 20:00 a 20:30.
Kolacja trwa do około 23:00.
Restauracja będzie czynna do godziny 01:00. Do tego czasu goście mogą swobodnie przebywać w lokalu.

W dniu 31 grudnia bar funkcjonuje normalnie obowiązuje pełna karta napojów, alkoholi i win. Zachęcamy jednak do skorzystania z wyjątkowych propozycji pairingu: wina, koktajli klasycznych lub koktajli bezalkoholowych.

Pełny opis win i cocktaili będzie dostępny na miejscu w dniu kolacji.
Opcje pairingowe:


Wine Pairing :
- Serwis pierwszy 289 zł / os (5 etykiet) - Serwis drugi 389 zł / os (7 etykiet)
Wine Pairing Premium :
- Serwis pierwszy 389 zł / os (5 etykiet) - Serwis drugi 589 zł / os (7 etykiet)
Cocktail Pairing :
- Serwis pierwszy 249 zł / os (5 coctaili) - Serwis drugi 349 / os (7 coctaili)
Non-alcoholic Cocktail Pairing
- Serwis pierwszy 189 zł / os (5 coctaili) - Serwis drugi 239 zł / os (7 coctaili)

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.

gru 31

środa, g. 18:00

bilety 289 zł