Pierwszy serwis godzin. 17:00 19:30
Menu KlasyczneAmuse BoucheNuggetsy z kurczaka z Bresse / kawior Antonius *****Menu wegetariańskie
Amuse BoucheVol au Vent z leśnymi grzybami / smardze / świeże zioła
EntréeOstryga w consomme z dashi i imbirem / ogórek kompresowany z Mirinem
First CourseSeriola / żel z cytryny i tymianku / oliwa koperkowa / puree z kalafiora i migdałów
Main CourseComber z sarny / sos koniakowo - czekoladowy / tarta tatin z borettaną / jadalne złoto
DeserMille feuille / mus z pralin orzechowych / pistacjowy krem chantilly / malina
EntréeTatar z buraka/ śliwka umeboschi / ser Manchego wędzony dojrzewający w popiole 6 miesięcy / majonez pietruszkowy
First courseCebula Tropea faszerowana soczewicą i karczochami / krem bazyliowy z ricottą / glazura z porto
Main CourseCannolo z ciasta kataifi / beyond Meat /duxelle z boczniaka / sałata / fenkuł karmelizowany miodem gryczanym aromatyzowany olejem roztoczańskim / sos arrabiata
DeserMille feuille / mus z pralin orzechowych / pistacjowy krem chantilly / malina
Cena:
499 zł / osoba
Cena obejmuje wybrane menu degustacyjne (klasyczne lub wegetariańskie), na początek kieliszek polskiego wina musującego Yacobus z Winnicy Jakubów lub kieliszek bezalkoholowej Cavy oraz wodę gazowaną i niegazowaną.
W dniu 31 grudnia 2025 r. obowiązuje wyłącznie powyższe menu degustacyjne nie prowadzimy w ten wieczór serwisu à la carte.
Rezerwacje przyjmujemy na rozpoczęcie kolacji między 17:00 a 17:30.
Kolacja trwa do około 19:30 po tym czasie uprzejmie prosimy o zakończenie spotkania, aby nasz zespół mógł spokojnie zrealizować pełne menu i przygotować się na kolejną turę gości.
- - - - - - - -
Drugi serwis godzin. 20:30 23:00
Menu KlasyczneAmuse BoucheNuggetsy z kurczaka z Bresse / kawior Antonius *****/ biała trufla
EntréeOstryga w consomme z dashi i imbirem / ogórek kompresowany z Mirinem
Prelude Surf & TurfSzaszłyk z Wagyu i przegrzebki / glazura miso speck / Veloute z sałaty masłowej
First CourseSeriola / żel z cytryny i tymianku / oliwa koperkowa / puree z kalafiora i migdałów
IntermezzoSorbet jabłkowo-ogórkowy / mus z pietruszki / piana z maślanki
Main CourseComber z sarny / sos koniakowo - czekoladowy / tarta tatin z borettaną / jadalne złoto
DeserMille-feuille / mus z pralin orzechowych / pistacjowy krem chantilly / malina
Cena: 749 zł / osoba
Menu wegetariańskieAmuse BoucheVol au Vent z leśnymi grzybami / smardze / świeże zioła
EntréeTatar z buraka / śliwka umeboschi / ser Manchego wędzony dojrzewający w popiole 6 miesięcy / majonez pietruszkowy /
PreludePave z topinamburu /świeża biała trufla / veloute z agrestu/ granita z koziego sera i chrzanu / puder z oliwek kalamata
First courseCebula Tropea faszerowana soczewicą i karczochami / krem bazyliowy z ricottą / glazura z porto
IntermezzoSorbet jabłkowo-ogórkowy / mus z pietruszki / piana z maślanki
Main CourseCannolo z ciasta kataifi / beyond Meat /duxelle z boczniaka / sałata / fenkuł karmelizowany miodem gryczanym aromatyzowany olejem roztoczańskim / sos arrabiata
DeserMille feuille / mus z pralin orzechowych / pistacjowy krem chantilly / malina
Cena obejmuje wybrane menu degustacyjne (klasyczne lub wegetariańskie), na początek kieliszek polskiego wina musującego Yacobus z Winnicy Jakubów lub kieliszek bezalkoholowej Cavy oraz wodę gazowaną i niegazowaną.
W dniu 31 grudnia 2025 r. obowiązuje wyłącznie powyższe menu degustacyjne nie prowadzimy w ten wieczór serwisu à la carte.
Rezerwacje przyjmujemy na rozpoczęcie kolacji między 20:00 a 20:30.
Kolacja trwa do około 23:00.
Restauracja będzie czynna do godziny 01:00. Do tego czasu goście mogą swobodnie przebywać w lokalu.
W dniu 31 grudnia bar funkcjonuje normalnie obowiązuje pełna karta napojów, alkoholi i win. Zachęcamy jednak do skorzystania z wyjątkowych propozycji pairingu: wina, koktajli klasycznych lub koktajli bezalkoholowych.
Pełny opis win i cocktaili będzie dostępny na miejscu w dniu kolacji.
Opcje pairingowe:Wine Pairing :- Serwis pierwszy 289 zł / os (5 etykiet) - Serwis drugi 389 zł / os (7 etykiet)
Wine Pairing Premium :- Serwis pierwszy 389 zł / os (5 etykiet) - Serwis drugi 589 zł / os (7 etykiet)
Cocktail Pairing :- Serwis pierwszy 249 zł / os (5 coctaili) - Serwis drugi 349 / os (7 coctaili)
Non-alcoholic Cocktail Pairing
- Serwis pierwszy 189 zł / os (5 coctaili) - Serwis drugi 239 zł / os (7 coctaili)
Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.