Zapraszamy na wyjątkową kolację sylwestrową w godzinach 18:00 - 23:00. Bar będzie czynny do północy. O wybór dania głównego Goście będą proszeni z wyprzedzeniem. Przy niewielkiej liczbie Gości (poniżej 20) dania z bufetu będą podawane na stoły w półmiskach.
Sylwester 2025/2026 - wszystkie imprezy
Przystawka / czekająca na Gości na stole
- Focaccia z oliwkami
- Focaccia z suszonymi pomidorami
- Oliwy smakowe
- Tapenada z oliwek
Przystawki / bufet
- Krokiet z truflowego ryżu arborio z wędzonym serem scamorza
- Grzanki à la bruschetta z pomidorami, czosnkiem, bazylią i serem pecorino
- Miętus nadziewany ikrą z pstrąga i pastą miso
- Wędliny i sery sycylijskie
- Focaccia z oliwkami i suszonymi pomidorami
Zupy / bufet
- Zupa orzo z pancettą i oliwą
- Krem z topinamburu z truflami
Dania główne / danie w formie serwowanej
- Kotlet cielęcy milanese panierowany w parmezanie, patatas bravas, emulsja z rukoli, cebulki marynowane w balsamico, soliród
- Stek z tuńczyka z czarnym sezamem marynowany w sosie teriyaki, ragout ogórkowo-truskawkowe, glazurowane szalotki
- Rolada z kalafiora, sera kokosowego i szparagów z kapustą włoską, puree z dyni i pasternaku, młode marchewki, skorzonera
Desery / bufet
- Tiramisu z gorzką czekoladą i amaretto
- Panna cotta z ciasteczkami migdałowymi
- Babka panettone
- Owoce
Napoje
- Drink powitalny: mus z dojrzałych brzoskwiń z musującym prosecco (wersja alkoholowa i bezalkoholowa) lub kieliszek prosecco
- Kawa i herbata
- Woda niegazowana
Osoby nie będące Gośćmi hotelowymi będą proszone o dokonanie przedpłaty.Prosimy o rezerwacje pod numerem tel.:
58 772 73 00 lub adresem e-mail:
grandcrugdansk@qhotels.pl
Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.