Przystawka / czekająca na Gości na stole/ Focaccia z oliwkami, focaccia z suszonymi pomidorami, oliwy smakowe oraz tapenada z oliwek
Przystawki / bufet/ Krokiet z truflowego ryżu arborio z wędzonym serem scamorza
/ Grzanki à la bruschetta z pomidorami, czosnkiem, bazylią i serem pecorino
/ Miętus nadziewany ikrą z pstrąga i pastą miso
/ Wędliny i sery sycylijskie
/ Focaccia z oliwkami i suszonymi pomidorami
Zupy / bufet/ Zupa orzo z pancettą i oliwą Krem z topinamburu z truflami
Dania główne / do danie w formie serwowanej/ Kotlet cielęcy milanese panierowany w parmezanie, patatas bravas, emulsja z rukoli, cebulki marynowane w balsamico, soliród
/ Stek z tuńczyka z czarnym sezamem marynowany w sosie teriyaki, ragout ogórkowo-truskawkowe, glazurowane szalotki
/ Rolada z kalafiora, sera kokosowego i szparagów z kapustą włoską, puree z dyni i pasternaku, młode marchewki, skorzonera
Desery / bufet
/ Tiramisu z gorzką czekoladą i amaretto
/ Panna cotta z ciasteczkami migdałowymi
/ Babka panettone
/ Owoce
Napoje/ Drink powitalny: mus z dojrzałych brzoskwiń z musującym prosecco (wersja alkoholowa i bezalkoholowa) lub kieliszek prosecco
/ Kawa i herbata
/ Woda niegazowana
Osoby nie będące Gośćmi hotelowymi będą proszone o dokonanie przedpłaty.
Prosimy o rezerwacje pod numerem tel.: 58 772 73 00 lub adresem e-mail: grandcrugdansk@qhotels.pl
Kolacja sylwestrowa w godz.: 18:00 - 23:00, bar czynny do północy.
O wybór dania głównego Goście będą proszeni z wyprzedzeniem.
Przy niewielkiej liczbie Gości (poniżej 20) dania z bufetu będą podawane na stoły w półmiskach
Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.